• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
5 φωτογραφίες »

Το Yaris Cross σχεδιαστικά συμβαδίζει με την νεότερη γλώσσα της ιαπωνική, συνδυάζοντας σύγχρονα αλλά και συμβατικά στοιχεία.

Νέο Toyota Yaris Cross: Θα το ζορίσει ο ανταγωνισμός;

44.928 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2021)

Το Toyota Yaris Cross βρίσκεται προ των πυλών και φυσικά δεν στοχεύει σε τίποτα λιγότερο από την κορυφή, όπως άλλωστε πράττει το μικρό του αδερφάκι εδώ και 8 χρόνια. Για να το κάνει όμως θα πρέπει να τα βάλει με τους καλύτερους. Το συγκρίνουμε λοιπόν με τα κορυφαία μοντέλα ανά τομέα.

FORD: Αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E. Οδηγήστε την!

PEUGEOT: Νέο Peugeot 208 από 13.900€

NISSAN: Νέο Nissan Qashqai: Ο «βασιλιάς» των SUV από 24.490€

Το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς -και με διαφορά- επί σειρά ετών, αποκτά SUV έκδοση ή αν θέλετε η δημοφιλέστερη μάρκα της ελληνικής αγοράς λανσάρει το πρώτο της SUV πόλης με μοναδικό και προφανή στόχο την κορυφή.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Όπως και το μικρό αδερφάκι του, αντίστοιχα και το Yaris Cross δείχνει να έχει τα προσόντα να το πετύχει, είναι  όμορφο, διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, εφοδιάζεται με ικανούς κινητήρες με και χωρίς υβριδικό σύστημα, ενώ διαθέτει και τετρακίνητες εκδόσεις.

Το Ford Puma εκφράζει ένα κομψό δυναμισμό, μέσω των αναλογιών, των φουσκωμένων θόλων και του μπροστινού προβόλου, που θυμίζει baby Macan.

Το Ford Puma εκφράζει ένα κομψό δυναμισμό, μέσω των αναλογιών, των φουσκωμένων θόλων και του μπροστινού προβόλου, που θυμίζει baby Macan.


Βέβαια, ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των B-SUV είναι πολύ πιο «σκληρός» και πιο πολυπληθής, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του Yaris Cross. Εμείς στις επόμενες γραμμές επιχειρούμε μια πρώτη αντιπαράθεσή του με τα 3 καλύτερα μοντέλα σε κάθε τομέα ,ξεχωριστά με βάση τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια αυτή τη στιγμή.

Αρκετά δυναμικό και ένα από τα πιο ξεχωριστά μοντέλα της κατηγορίας είναι βέβαια και το Nissan Juke που στηρίζει την εμφάνισή του στις έντονες ακμές.

Αρκετά δυναμικό και ένα από τα πιο ξεχωριστά μοντέλα της κατηγορίας είναι βέβαια και το Nissan Juke που στηρίζει την εμφάνισή του στις έντονες ακμές.

Σχεδίαση: Αντίπαλοί του τα Ford Puma, Nissan Juke και Peugeot 2008
Από τις πιο δύσκολες μάχες είναι αυτή της εμφάνισης, καθώς μιλάμε για μια κλάση που δίνει ενδιαφέροντα σχέδια και επίσης μια κατηγορία που προσπαθεί να προσελκύσει αγοραστές μέσω αυτού του στοιχείου.

Το Yaris Cross λοιπόν, σχεδιαστικά συμβαδίζει με την νεότερη γλώσσα της ιαπωνικής μάρκας, συνδυάζοντας σύγχρονα αλλά και συμβατικά στοιχεία. Δεν έχει τόσο αιχμηρές ακμές, όσο το μεγαλύτερο C-HR, αλλά πιο ρέουσες γραμμές, με το δυναμισμό να διακρίνεται στο πλαινό νεύρο περισσότερο στο πίσω μέρος, με την κεκλιμένη οροφή και κυρίως τα LED φωτιστικά σώματα, τα οποία συνδέονται μέσω μίας λεπτής φωτιζόμενης φάσας.

Στο σύνολο, λοιπόν, το νέο Yaris έχει τα φόντα να κοντραριστεί και μέσω της εμφάνισης με τα πιο «όμορφα» μικρά. Ένα εξ αυτών είναι το Peugeot 2008 που εκφράζει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Peugeot συνδυάζοντας αρμονικά την εκλεπτυσμένη του αισθητική με τον έντονο δυναμισμό. Αρκετά δυναμικό και ένα από τα πιο ξεχωριστά μοντέλα της κατηγορίας είναι βέβαια και το Nissan Juke που στηρίζει την εμφάνισή του στις έντονες ακμές του αμαξώματός του. Σε αυτά φυσικά συγκαταλέγεται και το Ford Puma, που εκφράζει ένα κομψό δυναμισμό, μέσω των αναλογιών, των φουσκωμένων θόλων και του μπροστινού προβόλου, που θυμίζει baby Macan. Εσείς ποιο από τα 4 μοντέλα προτιμάτε; Ποιο ταιριάζει περισσότερο στα γούστα σας;

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »