Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Mercedes GLA VS Nissan X-Trail
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Mercedes GLA VS Nissan X-Trail

8.933 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2023)

Με περίπου 26.000 ευρώ για αγορά μεταχειρισμένου SUV μπορεί κανείς να αποκτήσει μια Mercedes GLA ή ένα Nissan X-Trail. Το ένα είναι premium οικογενειακό SUV, το άλλο προσφέρει ακόμα περισσότερους χώρους και είναι διαθέσιμο και σε επταθέσια έκδοση. Αναλύουμε τα δύο μοντέλα, καταγράφουμε τις ζημιές και τις φθορές που παρουσιάζουν, και βλέπουμε τα σημεία στα οποία υπερτερεί το καθένα.

Mercedes GLA και Nissan X-Trail: Πόσο καλά είναι ως μεταχειρισμένα;

Αν κάποιος θέλει να αγοράσει μεταχειρισμένο SUV μοντέρνας γενιάς, οι επιλογές είναι αρκετές, ικανές να καλύψουν κάθε γούστο και ανάγκη. Με ένα budget γύρω στα 26.000 ευρώ είναι δυνατή η αγορά της προηγούμενης Mercedes GLA, δηλαδή ενός premium οικογενειακού SUV, ή του προηγούμενου Nissan X-Trail, το οποίο είναι μια κατηγορία επάνω και έχει ακόμα περισσότερους χώρους. Ποια είναι τα σημεία που κάνει το κάθε μοντέλο να ξεχωρίζει; Τι φθορές και ζημιές παρουσιάζουν ως μεταχειρισμένα;

Επιλέγουμε εκδόσεις με diesel κινητήρες, και πιο συγκεκριμένα μια Mercedes GLA 200 d με 136 άλογα και ένα Nissan X-Trail dCi με 130 ίππους, αμφότερα με κίνηση στους εμπρός τροχούς και αυτόματο σασμάν. Ας δούμε αναλυτικά πώς τα πηγαίνουν στο πέρασμα των ετών!

Κάνοντας κλικ εδώ θα μπορέσετε να διαβάσετε και άλλες δοκιμές και συγκριτικά μεταχειρισμένων.

Mercedes
test center