Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι 1 από τα μόλις 100 που έχουν κυκλοφορήσει

Η έκδοση κυκλοφόρησε με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Lamborghini

Συλλεκτική Lambroghini Aventador

3.289 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2017)

Μια ιδιαίτερα σπάνια Lambroghini Aventador LP 720-4 50th Anniversario βρίσκεται προς πώληση στο Ντάλλας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η συγκεκριμένη έκδοση, που παρουσιάστηκε με αφορμή τους εορτασμούς για την συμπλήρωση πενήντα χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας το 2013, έχει κυκλοφορήσει σε μόλις 100 κομμάτια με κλειστή οροφή, όπως το συγκεκριμένο, ενώ υπάρχουν και άλλα 100 Roadster. Αριθμός ιδιαίτερα μικρός αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχουν περίπου 1100 Aventador SV και Aventador SV Roadsters. 
Επιπλέον, στα συν του συγκεκριμένου μοντέλου συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι έχει διανύσει μόλις 740 χιλιόμετρα, και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, σχεδόν σαν να βγήκε μόλις από την γραμμή παραγωγής. Ακόμη, είναι εξοπλισμένη με μια πληθώρα  extras,όπως σύστημα πλοήγησης, περιστρεφόμενη κάμερα, εσωτερικό με επενδύσεις από ανθρακονήματα και κίτρινα δισκόφρενα. 

Όπως και οι περισσότερες από τις συλλεκτικές  50th Anniversario, έτσι και αυτή, είναι σε κίτρινη απόχρωση Giallo Maggio, ενώ οι ζάντες της είναι μαύρες.

Τέλος, η τιμή της ανέρχεται στα 377.000 ευρώ, λίγα λιγότερα από όσα αναμένεται να αξίζει μια Aventador S, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

ford
NISSAN