Συνεχίζει μέχρι το 2026 το Fiat Panda και βλέπουμε

Συνεχίζει μέχρι το 2026 το Fiat Panda και βλέπουμε

2.841 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2022)

Τουλάχιστον μέχρι το 2026 θα συνεχιστεί η παραγωγή του Fiat Panda στο εργοστάσιό της μάρκας στην πόλη Pomigliano στη νότια Ιταλία.

Κρατάει καλά το Panda

Αρκετά χρόνια έχει ακόμα μπροστά του το Fiat Panda, όπως έγινε γνωστό μετά από την συνάντηση που είχαν στελέχη της Stellantis με εκπροσώπους των εργαζομένων από τα συνδικάτα μεταλλουργών. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν έπειτα από τη συνάντηση, το δημοφιλές μίνι θα συνεχίσει να παράγεται στο εργοστάσιό της μάρκας στην πόλη Pomigliano στη νότια Ιταλία τουλάχιστον μέχρι το 2026.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία λήξης

Η επέκταση παραγωγής του Panda στο Pomigliano έρχεται ως συνέχεια στις νέες δουλείες που προστίθενται στη συγκεκριμένη εγκατάσταση που θα αναλάβει και την παραγωγή της ολοκαίνουργιας Alfa Romeo Tonale. Σε ότι αφορά το Panda να σημειώσουμε πως η Stellantis προς ώρας δεν έχει ανακοινώσει κάποια ημερομηνία λήξης για την παραγωγή του. Μάλιστα πέρυσι η Fiat πούλησε σχεδόν 130.000 Panda στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα στοιχεία της JATO Dynamics.

Τρίτο εργοστάσιο για μπαταρίες

Από κει και πέρα μετά τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των συνδικάτων με αυτούς της Stellantis, η οποία μεταξύ άλλων κατέχει τις μάρκες Fiat και Alfa Romeo, έγινε γνωστό πως επίκειται συμφωνία για την κατασκευή εργοστασίου μπαταριών στην Ιταλία για ηλεκτρικά οχήματα. Το εν λόγω εργοστάσιο θα κατασκευαστεί μέσω της κοινοπραξίας ACC με τη Mercedes-Benz και την TotalEnergies στο Termoli, στη νότια Ιταλία. Θα είναι το τρίτο εργοστάσιο μπαταριών της Stellantis στην Ευρώπη, μετά από αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί στη Γαλλία και τη Γερμανία.

Κρατάει καλά το Panda!
-Ανακοινώθηκε η επέκταση της παραγωγής του έως το 2026.
-Θα συνεχιστεί στο εργοστάσιο της πόλης Pomigliano στη νότια Ιταλία.
-Δεν ανακοίνωσε ημερομηνία λήξης της παραγωγής η Stellantis.
-Ετοιμάζεται νέο εργοστάσιο για μπαταρίες.
Αφού πουλάει το αφήνεις;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
NISSAN