Τα 20 σημαντικότερα μοντέλα της χρονιάς

Τα 20 σημαντικότερα μοντέλα της χρονιάς

14.823 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2022)

Μπορεί η έλλειψη σε ημιαγωγούς (τσιπάκια) να ταλαιπωρεί σημαντικά τις αυτοκινητοβιομηχανίες, αυτό όπως δεν σημαίνει ότι σταμάτησε η παραγωγή και δεν υπάρχουν νέα μοντέλα. Το αντίθετο θα πούμε εμείς, αφού το 2022 έχουμε πολλά νέα μοντέλα. Παρακάτω επιλέξαμε τα 20 πιο σημαντικά.

20 και να… καίνε! Τα λιγουρεύστε;

Αν μη τι άλλο, το 2022 είναι μια χρονιά με πολλά νέα μοντέλα. Αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, ανάμεσά τους στο ότι πέρσι, λόγω πανδημίας και ελλείψεων σε ημιαγωγούς, υπήρξαν καθυστερήσεις, και φέτος καλύπτεται  ένα κενό που δημιουργήθηκε. Το μοντέλα που αναμένονται είναι πολλά, από όλες τις κατηγορίες, ωστόσο εμείς αυτό που έχουμε να καταγράψουμε ως γενική τάση είναι «ο εξηλεκτρισμός της αυτοκίνησης».

Ενδεικτικά, μέχρι το τέλος της χρονιάς έχουμε να δούμε πολλά νέα, αμιγώς ηλεκτρικά, μοντέλα, ενώ και τα υπόλοιπα θα διαθέτουν μία εξηλεκτρισμένη – υβριδική έκδοση. Στις επόμενες γραμμές αναφερόμαστε συνοπτικά στα 20 πιο σημαντικά που θα πατήσουν τις ρόδες τους στην ελληνική άσφαλτο (κάποια ίσως να έχουν μόλις έχουν πατήσει τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές) μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
Kalitero aytokinito
top5