4 φωτογραφίες »

Plug-in, με ενεργή ανάρτηση & super χώρους

18.144 Επισκέψεις στο άρθρο

3) Πρώτα ως Plug-in υβριδικό

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η νέα Citroen C5 X θα είναι διαθέσιμη με το γνωστό plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης του ομίλου PSA με έναν ηλεκτροκινητήρα, αποδίδοντας συνδυαστική ισχύ 225 ίππων και κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. Με την μπαταρία των 13 kWh, η μέγιστη ηλεκτρική αυτονομία του αυτοκινήτου είναι κοντά στα 50 χλμ. σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP – και πάντοτε με τη μέγιστη ταχύτητα κίνησης στο πρόγραμμα μηδενικών εκπομπών να μην υπερβαίνει τα 135 χλμ./ώρα. Στην γκάμα των κινητήρων θα υπάρχουν και σύνολα βενζίνης, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι τεχνικές λεπτομέρειες.
  
4) Με ενεργή ανάρτηση
Στην plug-in υβριδική έκδοση της νέας Citroen C5 X υιοθετείται η εξελιγμένη εκδοχή της ανάρτησης Advanced Comfort και η οποία φέρει την ονομασία Citroen Advanced Comfort Active. Όπως μαρτυρά και η ονομασία της η ανάρτηση αυτή διαθέτει ενεργά χαρακτηριστικά. Εδώ, το σύστημα ελέγχου της ανάρτησης βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των Progressive Hydraulic Cushions είτε μαλακώνοντας την απόσβεση σε ορισμένες συνθήκες για να δημιουργήσει την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο «γλιστράει» πάνω στο δρόμο, είτε σκληραίνοντας την διάταξη για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο και ακρίβεια στις στροφές.

5) Mε αυτοκρατορικούς χώρους και μεγαλειώδες πορτ μπαγκάζ
Με βάση το πληθωρικό μήκος των 4.805 χλστ. (το πλάτος είναι 1.865 χλστ., ενώ το ύψος ορίζεται στα 1.485 χλστ.) και το μεταξόνιο των 2.785 χλστ., η Citroen υπόσχεται πως η νέα C5 X θα προσφέρει εξαιρετικά μεγάλο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών, για να μπορούν να κάθονται ακόμα και σταυροπόδι. Εξίσου… μεγαλειώδης θα είναι και η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα για μεταφορά και αποθήκευση αποσκευών με όγκο 545 λτ., ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων η χωρητικότητα εκτοξεύεται στα 1.640 λτ..

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
NISSAN