Η άνεση δεν μπορεί να λείπει από καμία καμπίνα.

Tα 5 πιο σημαντικά μέσα στην καμπίνα (+vid)

1.648 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2018)

Στο νέο της βίντεο, η Mercedes παρουσίασε τα πέντε πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να χαρακτηρίζουν κάθε εσωτερικό διάκοσμο. Για τσέκαρε. Εσύ τι πιστεύεις ότι είναι το σημαντικότερο;

Ένα νέο βίντεο για τα πέντε απαραίτητα πράγματα που πρέπει να χαρακτηρίζουν τον εσωτερικό διάκοσμο μιας Mercedes αλλά και κάθε άλλου αυτοκινήτου παρουσίασε η γερμανική μάρκα.

Ξεκινώντας από το πέμπτο σε σημασία πράγμα, η μάρκα αναφέρει ότι είναι ότι πρέπει να υπάρχουν άνετα καθίσματα ανεξάρτητα από το πόσο πολυτελές είναι κάποιο μοντέλο. Το τέταρτο σε σημασία είναι το σύστημα Crosswind Assist που χρησιμοποιεί η Μercedes στα μεγάλα επαγγελματικά της οχήματα σαν το Sprinter για να βοηθήσει τον οδηγό να κρατά τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε περιπτώσεις που υπάρχουν σφοδροί άνεμοι.
 
Το τρίτο σε σημασία χαρακτηριστικό είναι ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται πρέπει να είναι όσο το δυνατόν αντι-αλλεργικά ενώ πρέπει να υπάρχουν και τα αντίστοιχα φίλτρα. Τέλος, στην δεύτερη θέση βρίσκεται το σύστημα Magic Ride Control που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να προσαρμόζει την ανάρτηση του αυτόματα και με το πόσο ομαλό είναι το οδόστρωμα ενώ στην πρώτη θέση είναι το σύστημα Fit and Healthy που ελέγχει την σωματική κατάσταση και την κόπωση του οδηγού με σένσορες πάνω στο τιμόνι για να εξασφαλιστεί η προσεχτική οδήγηση και να αποφευχθούν φαινόμενα υπνηλίας, έντονου στρες κτλ.

Εσείς τι πιστεύετε ότι πρέπει να υπάρχει απαραίτητα μέσα στον εσωτερικό διάκοσμο;

Toyota
moto