Έχει έκδοση station-wagon και All-Terrain
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έχει έκδοση station-wagon και All-Terrain

58.852 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2023)

Η E-Class γίνεται διαθέσιμη και σε έκδοση station-wagon (Estate) που στοχεύει στο να προσφέρει στους επιβάτες μεγαλύτερους χώρους και περισσότερη πρακτικότητα. Ιδιαίτερα, όσον αφορά τον χώρο αποσκευών, αυτός, με τα πίσω καθίσματα στη θέση τους, μπορεί να φιλοξενήσει 615 λίτρα, αριθμός που αυξάνεται στα 1.830 λίτρα αν τα καθίσματα αναδιπλωθούν. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ επηρεάζεται μόνο στην PHEV έκδοση του γερμανικού luxury wagon λόγω του ηλεκτροκίνητου υβριδικού συστήματος, με τους αριθμούς να αναφέρουν 460 ή 1.785 λίτρα, ανάλογα με τη θέση των πίσω καθισμάτων.

Τι διαφορετικό φέρνει η E-Class All-Terrain

Την γκάμα της E-Class συμπληρώνει η All-Terrain έκδοση, η οποία προσφέρεται με στάνταρ τετρακίνηση, 46 χιλιοστά επιπλέον απόσταση από το έδαφος και Airmatic αερανάρτηση και αποτελεί μία καλή εναλλακτική λύση σε όσους δε θέλουν να αγοράσουν SUV, αλλά επιθυμούν να κινούνται με άνεση και εκτός δρόμου. Οι διαστάσεις της Mercedes E-Class All-Terrain παραμένουν σχεδόν ίδιες με αυτές της E-Class Estate, έχοντας μια μικρή διαφοροποίηση στο ύψος. Έχει σχεδόν το ίδιο μήκος (4.950 χιλιοστά). Το πλάτος είναι στα 1.904 χιλιοστά και το ύψος 1.497 χιλιοστά. Ωστόσο σε σύγκριση με το παλιό μοντέλο έχει μεγαλύτερο πλάτος κατά 28 χιλιοστά και μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 22 χιλιοστά (2.961 χλστ.). Από κει και πέρα, έχει επιπλέον απόσταση από το έδαφος κατά 46 χιλιοστά από τις άλλες εκδόσεις της E-Class, η αερανάρτηση είναι στάνταρ, όπως και οι 18άρες ζάντες. 

Εξωτερικά, η E-Class All-Terrain διαθέτει μοναδική μάσκα, ειδικούς προφυλακτήρες, γυαλιστερό χρωμιωμένο εμπρός και πίσω προστατευτικό στο κάτω μέρος και σκούρα γκρι επένδυση στις καμάρες των τροχών. Σε ότι αφορά την πρακτικότητα να σημειώσουμε πως η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ ξεκινά από τα 615 λίτρα και αυξάνεται στα 1.830 λίτρα αν διπλωθούν τα πίσω καθίσματα.

Σελίδα 1Τα 5 πράγματα για τα οποία ξεχωρίζει η νέα Mercedes E-Class
Σελίδα 2Θυμίζει τις ηλεκτρικές Mercedes η σχεδίαση της νέας E-Class
Σελίδα 3Η Superscreen οθόνη κλέβει την παράσταση στην καμπίνα
Σελίδα 4Έχει σελφοκάμερα για φωτογραφίες και βίντεο
Σελίδα 5Αποκλειστικά εξηλεκτρισμένη έως 381 άλογα
Σελίδα 6Έχει έκδοση station-wagon και All-Terrain
ETRANSIT VS ESPRINTER
test center