Τα 6 κορυφαία αυτοκίνητα του 2022 για τις γυναίκες
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα 6 κορυφαία αυτοκίνητα του 2022 για τις γυναίκες

6.420 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2022)

Το γυναικείο κοινό ανέδειξε τους έξι φιναλίστ από ισάριθμες κατηγορίες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Women's World Car Of The Year!

Ανακοινώθηκαν οι 6 φιναλίστ

Ανάμεσα στους αρκετούς διαγωνισμούς αυτοκινήτων που υπάρχουν, είναι και ο Women's World Car Of The Year, όπου αποκλειστικά το γυναικείο κοινό καλείται να αναδείξει το αυτοκίνητο της χρονιάς, σύμφωνα πάντα με τη δική του αισθητική και τα κριτήρια που θέτει το όμορφο φύλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ένας ο μεγάλος νικητής

Το ίδιο ίσχυσε και για το 2022 με την επιτροπή των βραβείων Women's World Car Of The Year να ανακοινώνει τους έξι νικητές από τις ισάριθμες κατηγορίες που εκείνο έθεσε, ένας εκ των οποίων θα αναδειχτεί και ο πρωταθλητής! Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα αποτελέσματα, αυτά τα έξι μοντέλα αντιπροσωπεύουν την αριστεία στις κατηγορίες τους με βάση την ασφάλεια, την οδήγηση, την άνεση, την τεχνολογία, τη σχεδίαση, την αποδοτικότητα, τον αντίκτυπο στο περιβάλλον και τη σχέση ποιότητας/τιμής.

Έξι διαφορετικές μάρκες και μοντέλα

Δεδομένου ότι τα Women's World Car Of The Year είναι ένας διεθνής διαγωνισμός, υπάρχουν μοντέλα από αμερικανικές, νοτιοκορεατικές, γερμανικές και γαλλικές αυτοκινητοβιομηχανίες φέτος. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, αυτοί είναι οι έξι νικητές των κατηγοριών που θα διαγωνιστούν για το τελικό βραβείο:
 
- Urban Model (αστικό αυτοκίνητο): Peugeot 308
- Familiy SUV (οικογενειακό SUV): Kia Sportage
- Large Car (μεγάλο αυτοκίνητο)): Ford Mustang Mach-E
- Large SUV (μεγάλο SUV): BMW iX
- Performance Car (αυτοκίνητο επιδόσεων): Audi e-Tron GT
- Pure 4X4 & Pick Up (καθαρόαιμο 4Χ4 και Pick Up): Jeep Wrangler 4xe

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda