To C-HR Boost Impulse.

To C-HR Elegant Ice.

To C-HR GR Sport.

Tα C-HR της Modellista

4.034 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2019)

Δύο ξεχωριστά βελτιωτικά πακέτα για το ανανεωμένο C-HR προσφέρει ο οίκος Modellista. Εσείς ποιο προτιμάτε; To ακραίο ή το πιο σχεδιαστικά «συντηρητικό»;

Πριν από λίγες εβδομάδες η Toyota προχώρησε στην αποκάλυψη του ανανεωμένου C-HR με τον οίκο Μοdellista να σπεύδει να παρουσιάσει τα βελτιωτικά του πακέτα για το μοντέλο, ένα «ακραίο» με την ονομασία Boost Impulse και ένα πιο «συντηρητικό» με όνομα Elegant Ice.

Ξεκινώντας από το πρώτο, το crossover γίνεται πιο σπορ κυρίως χάρη σε ένα γιγάντιο εμπρός διαχύτη, πλαϊνές ποδιές, πιο μυώδη φτερά και 19άρες ζάντες αλουμινίου ενώ προαιρετικά προσφέρονται ακόμα νέος ογκώδης πίσω διαχύτης και νέα αεροτομή στο τέλος της οροφής. Τέλος, τα LED φώτα στον διαχύτη και τους καθρέπτες δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα.

Από την άλλη πλευρά, το πακέτο Elegant Ice είναι πιο συμβατικό και περιλαμβάνει επί το πλείστον λεπτομέρειες από χρώμιο και με μαύρο φινίρισμα στους εμπρός και πίσω διαχύτες, στις πλαϊνές ποδιές, στους καθρέπτες, στα χερούλια και στις απολήξεις της εξάτμισης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Τοyota, ξέροντας πως το ανανεωμένο C-HR θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών βελτιωτικών οίκων, πρόλαβε να παρουσιάσει την GR Sport έκδοση του δημοφιλούς crossover της προσφέροντάς του, εκτός από ελαφρώς διαφοροποιημένη εμφάνιση, και αναβαθμίσεις στα μηχανικά του μέρη.

Εσείς τι θα προτιμούσατε στο δικό σας C-HR; 

NEO TRANSPORTER
test center