Τα Skoda Scala & Kamiq «πάνε» Monte Carlo

4.604 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2019)

Η Skoda εμπλουτίζει τη γκάμα των νέων Scala και Kamiq με μια έκδοση Monte Carlο που θα δώσει σπορτίφ πινελιές στην εμφάνιση, όπως έχουμε δει και στην Fabia.

Η Fabia Monte Carlo πρόκειται σύντομα να αποκτήσει συντροφία στη γκάμα της Skoda, καθώς η εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει επίσημα τις νέες τις προτάσεις στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που θα ανοίξει τις πύλες του στις 10 Σεπτεμβρίου.

Όπως και στην περίπτωση της Fabia, έτσι και τα Scala και Kamiq θα υιοθετήσουν όλα εκείνα τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την έκδοση Monte Carlo. Το χαρακτηριστικό logo με την καρό σημαία θα κοσμεί τις μεσαίες κολόνες, ενώ οι μαύρες πινελιές και η διχρωμία στο αμάξωμα θα δίνει και εδώ το «παρών». Επιπλέον αυτών, οι σπορτίφ εκδόσεις θα τοποθετηθούν στην κορυφή των επιπέδων εξοπλισμού, όντας οι πλουσιότερες για τα δύο μοντέλα σε όλους τους τομείς: άνεση, τεχνολογία, εμφάνιση κ.λπ.

Σε πρώτη φάση οι Τσέχοι δεν έδωσαν λεπτομέρειες για τους κινητήρες με τους οποίους θα προσφέρονται τα δύο μοντέλα στην έκδοση Monte Carlo, όμως θεωρείται δεδομένη η ύπαρξή της στο μεγαλύτερο μέρος της γκάμας και κυρίως στα ισχυρότερα σύνολα, όπως για παράδειγμα τον 1.5 TSI Evo των 150 ίππων.

Να σημειώσουμε τέλος πως οι εκδόσεις Monte Carlo της Skoda  είναι μια έμμεση αναφορά στην ιστορία της μάρκας στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο με την πρώτη εμφάνιση να χρονολογείται στο 1936. Έκτοτε, η εν λόγω ονομασία έκανε την εμφάνισή της το 2011 και πλέον έχει ως μόνο εκπρόσωπο στη γκάμα τη Fabia, κάτι που πρόκειται να αλλάξει σύντομα.

Mercedes
moto