2 φωτογραφίες »

H Μοpar «φροντίζει» τα Jeep Renegade & Compass

6.157 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2020)

H Mopar έκανε γνωστά τα πρώτα εξαρτήματα που ετοίμασε αποκλειστικά τα τα plug-in υβριδικά Jeep Renegade & Compass.


Μια συλλογή από καλούδια για τα υβριδικά Jeep Renegade και Compass πριν ακόμα αυτά φτάσουν στις αντιπροσωπείες της Ευρώπης λάνσαρε η Jeep.

Όλα τους είναι έτσι σχεδιασμένα για να τονίσουν τον ηλεκτρικό χαρακτήρα των μοντέλων και για αυτό έχουν μπλε χρώμα. Ο κατάλογος περιλαμβάνει λοιπόν νέες θήκες καθρεπτών, νέα εμβλήματα, νέο φινίρισμα γύρω από την γρίλια και μοναδικά πατάκια στην καμπίνα. Ο πλήρης κατάλογος θα είναι διαθέσιμος στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες της φίρμας και διαδικτυακά στο site της Μοpar αυτό τον φθινόπωρο, με την Jeep να αναφέρει πως θα είναι διαθέσιμα περισσότερα από 100 εξαρτήματα.

Τόσο το Jeep Renegade 4xe, όσο και το Compass 4xe εφοδιάζονται με έναν Turbo βενζινοκινητήρα 1,3 λίτρων και ένα ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα που τροφοδοτείται από μια μπαταρία χωρητικότητας 11,4kWh, η οποία μπορεί να φορτιστεί εν κινήσει ή μέσω πρίζας σε οικιακό (μέσω των easyWallbox / Connectd Wallbox), ή δημόσιο δίκτυο φόρτισης. Η αυτονομία με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση φτάνει τα 50χλμ.

Ο αποδοτικός βενζινοκινητήρας έχει ισχύ 130 ή 180 ίππους και σε συνδυασμό με τους 60 ίππους του ηλεκτρικού κινητήρα η συνολική απόδοση φτάνει τους 190 (έκδοση Limited) ή του 240 ίππους (εκδόσεις S και Trailhawk). Σε επίπεδο ροπής ο κινητήρας εσωτερικής καύσης προσφέρει 270 Nm και ο ηλεκτροκινητήρας 250 Nm. Τα παραπάνω δεδομένα εξασφαλίζουν υψηλές επιδόσεις, με την επιτάχυνση από στάση στα 100χλμ./ώρα να διαρκεί περίπου 7,5`` και η τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 130χλμ./ώρα (αμιγώς ηλεκτρική κίνηση) και τα 200χλμ./ώρα (υβριδική κίνηση).   

Τα Renegade 4xe και Compass 4xe θα είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά τον προσεχή Σεπτέμβριο σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού ("Limited", "S" και "Trailhawk").
 

peugeot
skoda