• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Ένα στα δύο καινούρια Up! που παραγγέλνονται αφορά την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του αυτοκινήτου (e-Up! ).

1 στα 2 νέα VW Up! στη Γερμανία είναι e-Up!

1.387 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/3/2020

Τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα συγκεντρώνουν ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού σύμφωνα με την Volkswagen, με τον γερμανικό κολοσσό να αναφέρει ως παραδείγματα τις πωλήσεις του ανανεωμένου e-Up! και του Passat GTE στην αγορά της Γερμανίας.


Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η μάρκα, στην αγορά της Γερμανίας, ένα στα δύο καινούρια Up! που παραγγέλνονται αφορά την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του αυτοκινήτου (e-Up! ).Το μίνι των 83 ίππων, όπως αναφέρει η μάρκα το έχουν παραγγείλει περίπου 20.000 άνθρωποι μέσα στους τρεις πρώτους μήνες του 2020, αριθμός σίγουρα πολύ εντυπωσιακός.
 
Ωστόσο το Volkswagen e-Up! δεν είναι το μοναδικό αυτοκίνητο στο οποίο αποτυπώνεται η άνοδος των ηλεκτροκίνητων και αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη Γερμανία. Η μάρκα συνεχίζει την αναφορά της σε αυτά φέρνοντας ως παράδειγμα το plug-in υβριδικό Passat GTE.
 
Η VW αναφέρει πως ένας στους επτά πελάτες που θα αγοράσουν το ανανεωμένο Passat θα επιλέξει την έκδοση GTE, ενώ υπογραμμίζει πως το μερίδιο της συγκεκριμένης έκδοσης  σε σχέση με τις συνολικές παραγγελίες του Passat ανέρχεται στο 15%. Το ποσοστό αυτό δείχνει πενταπλάσια αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο GTE.
 
Τέλος να σημειωθεί πως η VW περιμένει πως το ενδιαφέρον για τα αυτοκίνητα μειωμένων ή μηδενικών ρύπων θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο το προσεχές διάστημα, όπου και θα λανσαριστούν μοντέλα όπως το νέο Golf GTE, αλλά και οι plug-in υβριδικές εκδόσεις των Arteon, Tiguan και Touareg R.          

34 διαθέσιμα άρθρα για VOLKSWAGEN  UP!