• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σήμερα στις 8 το βράδυ (CET) θα γίνει η πλήρης αποκάλυψη των νέων smart ForTwo και ForFour.

Οι σχεδιαστές του νέου smart ForTwo επέλεξαν να μεγεθύνουν τα φωτιστικά σώματα και να κάνουν πιο δυναμική την γρίλια της μάσκας του.

Όπως και το αμάξωμα του νέου smart ForFour, έτσι και το εσωτερικό του, είναι δίχρωμο.

Οι άνθρωποι της εταιρείας κατάφεραν να αλλάξουν ριζικά τη μορφή του νέου smart ForTwo και την ίδια στιγμή να διατηρήσουν την αναγνωρισημότητά του στο ακέραιο.

Συνολικά αναβαθμισμένο είναι το εσωτερικό του νέου smart ForTwo, με το φουτουριστικό του πράγματος να έχει εξελιχθεί περαιτέρω.

Το κεντρικό τούνελ στο πίσω κάθισμα του νέου smart ForFour, καθιστά προφανές αυτό που υποδηλώνει το όνομά του, ότι δηλαδή το αυτοκίνητο είναι τετραθέσιο.

Τα νέα smart ForTwo και ForFour

9.272 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/7/2014

Λίγες ώρες πριν το σημερινό επίσημο ντεμπούτο, διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες των smart ForTwo και ForFour, η αισθητική των οποίων πηγαίνει ένα (τουλάχιστον) βήμα μπροστά την ήδη επιτυχημένη «συνταγή» της εταιρείας.

 
Η τρίτη γενιά του ForTwo και η δεύτερη του μεγαλύτερου ForFour θα κάνουν ντεμπούτο σήμερα στις 8 το βράδυ (CET). Λίγες ώρες, όμως, πριν την επίσημη «αποκάλυψή» τους, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες των δύο πολύ-αναμενόμενων μοντέλων, τα οποία αντλούν τη σχεδιαστική του έμπνευση από το τελευταία εντυπωσιακά πρωτότυπα μοντέλα της εταιρείας, όπως το smart forjoy (για το ForFour) ή το smart forstars (για το ForTwo).

Όπως φαίνεται και στις πρώτες επίσημες εικόνες των δύο μοντέλων, τα νέα smart θα διαθέτουν ένα δίχρωμο αμάξωμα, ενώ και το εσωτερικό τους είναι δύο τόνων. Οι άνθρωποι της εταιρείας κατάφεραν να τα αλλάξουν ριζικά και την ίδια στιγμή να διατηρούν την αναγνωρισημότητά τους στο ακέραιο. Οι σχεδιαστές επέλεξαν να μεγεθύνουν τα φωτιστικά σώματα και να κάνουν πιο δυναμική την γρίλια της μάσκας, ενώ και το πίσω τμήμα τους είναι συνολικά περισσότερο ραφιναρισμένο.