Τις αναρτήσεις teaser εικόνων συνεχίζει η Bugatti καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή της αποκάλυψης της Atlantic.

Τα πίσω φώτα της Bugatti Atlantic

2.111 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2019)

Τις αναρτήσεις teaser εικόνων συνεχίζει η Bugatti καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή της αποκάλυψης της Atlantic.

Η νέα teaser εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η μάρκα μέσω του Facebook, παρουσιάζει ένα μέρος των οπίσθιων φωτιστικών σωμάτων του επερχόμενου μοντέλου, το οποίο αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, τιτλοφορείται ως το πιο ακριβό αυτοκίνητο και λέγεται πως θα κοστίσει 16 εκατομμύρια ευρώ και θα αγοραστεί από τον πρώην πρόεδρο του ομίλου Volkswagen, Ferdinand Piëch .  
 
Η νέα Bugatti Atlantic θα κατασκευαστεί σε μόλις μία μονάδα ακολουθώντας την αρχική Type 57 SC Atlantic που κατασκευάστηκε από το 1936 έως το 1938 σε τρεις μονάδες. Να θυμίσουμε πως επιβεβαιώνοντας την είδηση ότι εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, η Bugatti έκανε λόγο πως δεν πρόκειται να ανακατασκευαστεί η αρχική 57 SC Atlantic. Μάλιστα υπογράμμισε πως το νέο αυτοκίνητο θα αποτελέσει την προσπάθεια να μεταφερθεί η σχεδιαστική γλώσσα της 57 SC Atlantic στον 21ο αιώνα.
 
Η νέα Bugatti θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης οπότε μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr, το οποίο από τις 5 Μάρτη θα βρίσκεται στην πόλη της Ελβετίας, όπου μεταξύ άλλων θα σας μεταφέρει και με Live ανταποκρίσεις ότι συμβαίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου.     

Toyota
moto