Τα πλάνα της Mercedes στο σύνολο τους.

Τα πλάνα της Mercedes

1.755 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2018)

Όλα όσα σχεδιάζουν στη Mercedes για το 2019 έγιναν γνωστά μέσα από μια φωτογραφία. Δείτε τι ετοιμάζουν.

Τα πλάνα της Mercedes στο σύνολο τους για το 2019 βρέθηκαν μαζεμένα σε μία μόλις φωτογραφία μιας παρουσίασης για την επιθετική στρατηγική που θα ακολουθήσει η μάρκα το επόμενο έτος.
 
Βλέποντας το χρονοδιάγραμμα του επόμενου έτους, επιβεβαιώνεται και επίσημα για μια ακόμη φορά πως στις αρχές του 2019 θα ξεκινήσει η εμπορική πορεία των νέων B-Class και GLE, πριν ακολουθήσει η παρουσίαση των CLA σε coupe και, μετά από λίγο, και σε Shooting-brake έκδοση. Στη συνέχεια και όπως αναμενόταν, σειρά θα πάρουν οι facelift εκδόσεις των GLC και GLC coupe, κατά πάσα πιθανότητα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, ενώ μετά θα ακολουθήσουν η ΕQC και η ολοκαίνουρια GLS που θα κληθεί να γίνει ο μεγάλος ανταγωνιστής της BMW X7. Tέλος, γίνεται λόγος για ένα όγδοο compact μοντέλο που πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για την πρώτη GLB, ένα σκληροτράχηλο SUV που θα συνδυάζει στοιχεία από την G-Class και την αεροδυναμική της Α-Class.

Στον τομέα των επαγγελματικών, στις αρχές του 2019 θα κάνει ντεμπούτο η ανανεωμένη V-Class ενώ προς τα τέλη του έτους θα κάνει ντεμπούτο το eSprinter.

Όσον αφορά το μέλλον του smart, μπορείτε να διαβάστε όλες τις πληροφορίες εδώ.
 

NEO TRAFIC
skoda