Tα πολύχρωμα teaser της Porsche Taycan

1.352 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2019)

Mεγάλες είναι οι προσδοκίες της Porsche για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο. Διαβάστε τι είπαν δύο υψηλόβαθμα στελέχη.

Κάποιες νέες πολύχρωμες φωτογραφίες teaser της αμιγώς ηλεκτρικής Taycan δημοσίευσε η Porsche, με την εταιρεία να αποκαλύπτει ταυτόχρονα και κάποιες πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε.

 Ο Stefan Weckbach που ηγείται του προγράμματος ανάπτυξης της Taycan δήλωσε: «Η Taycan, ως το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της Porsche πρέπει να δείξει ότι μπορεί να γίνει μέλος της μάρκας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση και υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες τόσο από το κοινό όσο και μέσα στην εταιρεία». Ο ίδιος συνέχισε για το μέλλον της εταιρείας λέγοντας ότι οι μισές πωλήσεις της μάρκας θα αφορούν ηλεκτρικά ή υβριδικά αυτοκίνητα από το 2025 ενώ τόνισε πως θα γίνει διαθέσιμη και η Cross Turismo έκδοση λίγο αργότερα.

 
Από την πλευρά του, ο August Achleitner, επικεφαλής στον τομέα παραγωγής της 911 είπε: «Aυτό που χαρακτηρίζει τις πραγματικές Porsche είναι ότι είναι οδηγοκεντρικές. Αυτή η φιλοσοφία παραμένει και στην Taycan όσο και στην 911. Η προσαρμογή του οδηγού από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.».

Η παρουσίαση της Taycan αναμένεται να γίνει στον Σεπτέμβριο με την ίδια την μάρκα να αναφέρει πως ήδη υπάρχουν 20.000 παραγγελίες για το μοντέλο.
 

PEIRAIOS LEASING
test center