Σκίτσα που μας δείχνουν το επερχόμενο DS3 Crossback ήρθαν στην επιφάνεια.

Οι εικόνες αποκαλύπτουν πως οι σχεδιαστές της DS έχουν ακολουθήσει την ίδια σχεδιαστικής γλώσσα με αυτή του μεγαλύτερου DS7 Crossback.

Tο πίσω μέρος χαρακτηρίζεται από πολλές καμπύλες.

Στο εσωτερικό βλέπουμε πως οι κεντρικοί αεραγωγοί έχουν πάρει το σχήμα διαμαντιών.

Τα σκίτσα του νέου DS3 Crossback

3.604 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2018)

Σκίτσα που μας δείχνουν το επερχόμενο DS3 Crossback ήρθαν στην επιφάνεια, τα οποία μας δείχνουν τη σιλουέτα που θα έχει το νέο γαλλικό μοντέλο.

Οι εικόνες αποκαλύπτουν πως οι σχεδιαστές της DS έχουν ακολουθήσει την ίδια σχεδιαστικής γλώσσα με αυτή του μεγαλύτερου DS7 Crossback, με την μάσκα να διαθέτει παρόμοιο στυλ, ενώ από το εμπρόσθιο μέρος ξεχωρίζει και μία καμπυλωτή κάθετη λωρίδα φώτων LED, τα οποία αποτελούν τα φώτα ημέρας.
Κοιτώντας στο πλαϊνό μέρος βλέπουμε στο πάνω μέρος της ένωσης των δύο θυρών να ξεχωρίζει το λευκό κομμάτι το οποίο σε αντίθεση με το μαύρο δίνει την εντύπωση πως πρόκειται για ένα πτερύγιο καρχαρία, ενώ το πίσω μέρος χαρακτηρίζεται από πολλές καμπύλες, ενώ ζευγάρι λεπτών φωτιστικών σωμάτων αλλά και τις δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, οι οποίες ίσως να αποτελέσουν μέρος των ισχυρότερων εκδόσεων.
 
Στο εσωτερικό βλέπουμε πως οι κεντρικοί αεραγωγοί έχουν πάρει το σχήμα διαμαντιών, ενώ ακριβώς από πάνω, στο κέντρο του ταμπλό βρίσκεται η οθόνη, που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το νέο DS3 Crossback θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει για τις 4 Οκτωβρίου.          

CORAL GAS PASXA
citroen