Ελαφρώς ανανεωμένα τα πίσω φώτα.

Teaser Jeep Renegade

5.575 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2018)

Λίγες μέρες πριν το ντεμπούτο του στο Τορίνο, η Jeep δημοσίευσε την πρώτη εικόνα του ανανεωμένου Renegade. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Την πρώτη teaser εικόνα του ανανεωμένου Renegade δημοσίευσε η Jeep δύο μέρες πριν την επίσημη ντεμπούτο του που θα λάβει χώρα στις 6 Ιουνίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Τορίνο, με τις πλήρεις πληροφορίες να γίνονται γνωστές λίγες μέρες αργότερα κατά το δεύτερο μισό αυτού του μήνα.
Στην εικόνα που δημοσιεύτηκε μπορούμε να δούμε την ελαφρώς ανανεωμένη σχεδίαση που θα υιοθετήσουν τα πίσω φωτιστικά σώματα, τα οποία στην πρώτη τους γενιά ήταν πηγή έμπνευσης και για το τωρινό Dacia Duster.
 
H μάρκα ανακοινώνει ακόμα ότι το ανανεωμένο μοντέλο θα εξοπλίζεται ακόμα με νέα 3κύλινδρα και 4κύλινδρα σύνολα. Συγκεκριμένα, η παλέτα των μηχανικών συνόλων θα αποτελείται ακόμα από έναν 1.000άρη κινητήρα βενζίνης με απόδοση 120 ίππους αλλά και από ένα 1,3 μοτέρ σε δύο εκδόσεις 150 ή 180 ίππων. Το FCA Group έχει κάνει γνωστή την πρόθεση του να «κοπούν» σταδιακά οι diesel εκδόσεις από την γκάμα της, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτό θα ξεκινήσει αμέσως από αυτό το ανανεωμένο Renegade.

Σύντομα πάντως, αναμένονται πληροφορίες και γύρω από το νέο SUV που αναμένεται να λανσάρει η Jeep στα επόμενα χρόνια, ώστε να το τοποθετήσει στην γκάμα κάτω από Renegade.
 

home pro
moto