Teaser από το εσωτερικό της Alfa Romeo Tonale

Teaser από το εσωτερικό της Alfa Romeo Tonale

5.053 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2022)

Η Alfa Romeo κινείται σε ρυθμούς Tonale και λίγες ημέρες πριν την ολοκληρωτική επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα teaser βίντεο, αυτή τη φορά από το εσωτερικό.

Σε λίγες ημέρες η πρεμιέρα

Στις 8 Φεβρουαρίου θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Alfa Romeo Tonale, του νέου πολυαναμενόμενου SUV της ιταλικής μάρκας. Στο πλαίσιο αυτό η Alfa δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο στα social media που παρουσιάζει το εσωτερικό του μοντέλου. Το βίντεο δεν γίνεται ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, καθώς τα πάνα είναι κοντινά, αλλά μας δίνει μία πρώτη «γεύση».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κοντινά πλάνα από την καμπίνα

Τα κοντινά πλάνα επικεντρώνονται στα προσκέφαλα των καθισμάτων όπου δεσπόζει ραμμένο το λογότυπο της εταιρείας, στο δερμάτινο τιμόνι, αλλά και σε κάποιο σημείο του αυτοκινήτου όπου υπάρχει ένα λογότυπο που παραπέμπει στην ιταλική σημαία. Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως κατά το παρελθόν έχουν υπάρξει κατασκοπευτικά πλάνα από την καμπίνα της Tonale. Από αυτά έχουμε δει πως το αυτοκίνητο θα διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων αλλά και οθόνη για το infotainment.

Με 240 άλογα η κορυφαία Plug-in επιλογή

Για τα μηχανικά σύνολα η Alfa Romeo δεν έχει αναφέρει καμία πληροφορία, αλλά σύμφωνα με τις διαρροές, θα υπάρχει μία ευρεία γκάμα επιλογών, ενώ η Tonale θα ασπαστεί και τον υβριδισμό. Ένα diesel μοτέρ που θα προσφέρει 130 ίππους θα είναι μέρος της γκάμας, ενώ οι επιλογές βενζίνης θα αποτελούνται από τούρμπο τετρακύλινδρους κινητήρες με 130 ή 160 ίππους. Η δεύτερη επιλογή σημειώνεται πως θα συνοδεύεται από ήπια υβριδική τεχνολογία. Παρών περιμένουμε να είναι και ένα Plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που προορίζεται για το κορυφαίο μοντέλο. Αυτό θα έχει ισχύ 240 άλογα και κίνηση στους τέσσερις τροχούς, χάρη στον ηλεκτροκινητήρα που θα είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα.

Έρχεται σε λίγες ημέρες.
-Η Alfa Romeo έδειξε πλάνα από το εσωτερικό της Tonale.
-Στις 8/2 η πρεμιέρα του ιταλικού SUV.
-Πιθανότατα με μοτέρ βενζίνης, diesel και Plug-in υβριδική.
Είναι η Tonale ένα από τα μοντέλα που περιμένεις να δεις;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

LEASING FORD VS OPEL
moto