Τeaser-εικόνα της Plug-in Lamborghini Urus δημοσίευσε η εταιρία

Τeaser-εικόνα της Plug-in Lamborghini Urus δημοσίευσε η εταιρία

Τeaser-εικόνα της Plug-in Lamborghini Urus δημοσίευσε η εταιρία

3.928 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2024)

- H εικόνα δημοσιεύτηκε στο Lamborghini Magazine
- Θα έρχεται με νέα πίσω φώτα και μεγαλύτερη αεροτομή
- «Μια πιο ισχυρή εμπειρία οδήγησης» υπόσχεται η λεζάντα

Η εικόνα δημοσιεύτηκε στο Lamborghini Magazine

Με την Urus η Lamborghini κατάφερε να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων της, με 6.087 συνολικές πωλήσεις του μοντέλου το 2023. Πέρυσι η ιταλική εταιρία εγκαινίασε δύο νέες εκδόσεις του μοναδικού SUV της, την S και την Performante, αλλά μια νέα έκδοση της Urus βρίσκεται ήδη στα σκαριά και αναμένεται να έρθει το 2025 με Plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης. Η Plug-in υβριδική Urus έχει πιαστεί αρκετές φορές από κατασκοπευτικούς φακούς, πρόσφατα ωστόσο μια teaser-εικόνα της δημοσιεύτηκε στο Lamborghini Magazine.

Θα έρχεται με νέα πίσω φώτα και μεγαλύτερη αεροτομή

Από την διόλου αποκαλυπτική εικόνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό της Lamborghini μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η νέα Plug-in υβριδική Urus θα έρχεται με διαφορετική σχεδίαση στο πίσω μέρος. Φαίνεται να έχει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, μεγαλύτερη αεροτομή και καινούργιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Από κατασκοπευτικές εικόνες που έχουμε καλύψει προηγουμένως, θυμίζουμε πως η νέα Urus θα έρχεται πιθανώς με όλες τις χρωματικές επιλογές της Performante.

«Μια πιο ισχυρή εμπειρία οδήγησης» υπόσχεται η λεζάντα

Παρότι τίποτε δεν είναι επιβεβαιωμένο για το τι θα υπάρχει κάτω από το καπό της Plug-in υβριδικής Urus, η λογική μας λέει ότι το σύστημα θα βασίζεται σε έναν V8 κινητήρα. Στην Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid, ο κινητήρας αυτός συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ για να προσφέρει συνολικά 739 ίππους και 950 Nm ροπής. Αναμένουμε δε ότι η Plug-in Urus θα έρθει με ακόμα ισχυρότερες επιδόσεις από αυτές της Cayenne, δεδομένου πως η Lamborghini θέλει το Urus να αποτελεί το μοντέλο-κορωνίδα στην κατηγορία των σπορ SUV. Πάντως, στην σελίδα του περιοδικού όπου η εικόνα-teaser δημοσιεύτηκε, η Lamborghini έγραψε την εξής λεζάντα: «Μια πιο ισχυρή εμπειρία οδήγησης».

LINGLONG STOXOS TOP 5
test center