Το ολοκαίνουργιο crossover της Acura, RDX, έρχεται στο φετινό Διεθνές Auto Show της Νέας Υόρκης.

Teaser εικόνα του νέου Acura RDX

2.109 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2018)

Το ολοκαίνουργιο crossover της Acura, RDX, έρχεται στο φετινό Διεθνές Auto Show της Νέας Υόρκης, με την εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα μια ακόμα teaser εικόνα, συνοδευόμενη από κάποιες πληροφορίες.

Το νέο μοντέλο το οποίο θα λανσαριστεί στις ΗΠΑ στα μέσα του 2018, αναμένεται να είναι το πρώτο από μία σειρά μοντέλων που θα προσφέρει η φίρμα, έχοντας ως χαρακτηριστικό τη νέα σχεδιαστική «γλώσσα», τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό μέρος.
 
Επιπλέον στη συγκεκριμένη έκθεση η φίρμα θα αποκαλύψει και μία δεύτερη έκδοση του RDX, η οποία θα δώσει μια πιο λεπτομερή σπορ εμφάνιση του μοντέλου.
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως το νέο RDX θα είναι εξοπλισμένο με το σύστημα τετρακίνησης Super-Handling All-Wheel Drive (SH-AWD), ενώ θα παίρνει ισχύ από ένα νέο κινητήρα VTEC Turbo 2.0 λίτρων, που θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων.
 
Επιπλέον άξιο αναφοράς είναι πως το μοντέλο σχεδιάστηκε στις Η.Π.Α. για πρώτη φορά, από το στούντιο σχεδίου της φίρμας στο Λος Aντζελες, και αναπτύχθηκε στο Raymond του Ohio, ενώ υπεύθυνο για την κατασκευή του θα είναι το εργοστάσιο του East Liberty.
 
Τέλος η Acura ενημερώνει πως η επίσημη αποκάλυψη του νέου RDX θα μεταδοθεί ζωντανά από τους επίσημους λογαριασμούς της στο YouTube, Facebook και Twitter της στις 28 Μαρτίου.     

Mercedes
test center