H teaser εικόνα για το μοντέλο παραγωγής.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H teaser εικόνα για το μοντέλο παραγωγής.

Τeaser νέου Nissan Ariya

3.360 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2020)

Μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιαστεί το νέο ηλεκτρικό crossover που ετοιμάζει η Nissan με το όνομα Ariya.


To Ariya Concept.

To Ariya Concept.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Mια νέα teaser εικόνα για το επερχόμενο Ariya αμιγώς ηλεκτρικό concept δημοσίευσε η Νissan, ανακοινώνοντας παράλληλα πως το ντεμπούτο του μοντέλου παραγωγής θα γίνει τον Ιούλιο.

Μια καλή γεύση για το τι πρέπει να περιμένουμε είναι το Ariya Concept που αποκαλύφθηκε στην Έκθεση του Τόκιο καθώς το μοντέλο λέγεται πως θα υιοθετήσει σε μεγάλο βαθμό τα ίδια σχεδιαστικά στοιχεία, αν και η εικόνα που δημοσιεύτηκε δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Το Ariya θα τοποθετηθεί κάτω από τη νέα γενιά Χ-Τrail από άποψη μεγέθους και θα βασιστεί πάνω σε μια ειδική πλατφόρμα αποκλειστικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα ενώ αναμένεται να εξοπλιστεί με το ημι-αυτόνομο σύστημα οδήγησης ProPilot, καθώς και τα πιο πρόσφατα συστήματα ασφάλειας και τεχνολογίας που προσφέρει  στη Nissan.

Αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε τίποτα για το κινητήριο σύνολο, εκτός από το ότι θα είναι πλήρως ηλεκτρικό και θα περιλαμβάνει δύο κινητήρες - έναν σε κάθε άξονα.

«Ο κόσμος ψάχνει ένα άλμα προς τα εμπρός. Το Ariya Concept απάντησε σε αυτή την πρόκληση χάρη στα στα εντυπωσιακά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, τις εσωτερικές ανέσεις στο εσωτερικό και σπορ επιδόσεις» σημειώνει η εταιρεία.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
ETRANSIT VS ESPRINTER