Kαρέ από το video.

Teaser της νέας Lotus

1.818 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2019)

To πρώτο teaser για το υπερ-αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί στο Λονδίνο στις 16 Ιουλίου αποκάλυψε η Lotus.

Έχουν περάσει παραπάνω από 10 χρόνια από την τότε που παρουσιάστηκε η τελευταία ολοκαίνουρια Lotus, όμως σύντομα, η βρετανική εταιρεία ετοιμάζεται να κάνει την επανεκκίνησή της σε ελαφρώς παραπάνω από έναν μήνα. Αυτό θα γίνει με την παρουσίαση ενός πραγματικού υπερ-αυτοκινήτου με αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο που θα υιοθετήσει το όνομα «Τype 130».

Μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η Lotus έγινε γνωστό πως το παγκόσμιο ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει στο Λονδίνο στις 16 Ιουλίου ενώ παράλληλα δόθηκαν στο φως μια εικόνα και ένα video teaser ενημερώνοντας το κοινό πως η παραγωγή θα λάβει χώρα στο Norfolk και ότι θα κατασκευαστούν μόνο 130 αυτοκίνητα.
 
Η Lotus υπόσχεται πως το υπερ-αυτοκίνητο θα είναι «το πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο δρόμου» που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Οι πληροφορίες κάνουν λόγω πως το μήκος του θα είναι κοντά σε αυτό της Evora στα 4.350 χιλιοστά αλλά θα είναι αρκετά πιο πλατύ. Όσον αφορά την ισχύ, αυτή αναμένεται να φτάνει τα 1.000 άλογα ενώ η ηλεκτρική του αυτονομία θα είναι κοντά στα 402 χιλιόμετρα. Τέλος, οι τελευταίες φήμες κάνουν λόγο το αυτοκίνητο θα προσφέρεται με σύστημα τετρακίνησης.

Οι πρώτες παραδόσεις του ηλεκτρικού υπερ-αυτοκινήτου της Lotus θα ξεκινήσουν το 2020.
 

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER