To πίσω μέρος της.

Teaser της νέας McLaren Grand Tourer (+vid)

1.560 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2019)

Nα επαναπροσδιορίσει την κατηγορία των GT θέλει η McLaren με το νέο της μοντέλο. Διαβάστε τι μαθαίνουμε και δείτε το teaser video.

Ακριβώς μια εβδομάδα απομένει για την επίσημη παρουσίαση της νέας ΜcLaren Grand Tourer από την βρετανική εταιρεία κατασκευή σπορ αυτοκινήτων. Το νέο μοντέλο αποτελεί μέρος του Track25 σχεδίου της εταιρείας για την ανανέωση και επέκταση της γκάμας της.

Η νέα GT θα τοποθετηθεί δίπλα στια τωρινά μοντέλα Sports και Super Series, ωστόσο ο στόχος της θα είναι διαφορετικός. Συγκεκριμένα, η μάρκα με το μοντέλο αυτό θέλει να «επαναπροσδιορίσει τους κανόνες της κατηγορίας των Grand Tourer μέσω της νέας αρχιτεκτονικής και των ποιοτικότατων υλικών που θα βελτιώσουν κατακόρυφα τα επίπεδα άνεσης».
 
Στον τομέα της σχεδίασης, η εμφάνιση του λέγεται πως δεν θα είναι τόσο ακραία, αν και η σχεδιαστική συνταγή δεν θα διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό για να είναι το μοντέλο άμεσα αναγνωρίσιμο. Ο CEO της ΜcLaren Μike Flewitt δήλωσε: «Θα είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει επιδόσεις, όμορφο και ελαφρύ αμάξωμα και άνεση. Θα έχει τόσο ευέλικτο όσο κανένα άλλο στην κατηγορία του και θα προσφέρει την καλύτερη αναλογία ισχύος-βάρους.»

Η παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει διαδικτυακά στις 15 Μαΐου.
 

Hyundai
skoda