Η Mercedes προετοιμάζεται για να παρουσιάσει άμεσα τη νέα GLB.

Teaser της νέας Mercedes GLB

1.684 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2019)

Η Mercedes προετοιμάζεται για να παρουσιάσει άμεσα τη νέα GLB και μία teaser εικόνα έρχεται για να μας κρατήσει σε εγρήγορση, καθώς μετράμε αντίστροφα για την αποκάλυψη του μοντέλου.

Αν και η ποιότητα της εικόνας είναι κακή, μας αποκαλύπτει την «υπογραφή» που θα έχουν τα φώτα ημέρας. Όπως βλέπουμε αποτελείται από δύο διαφορετικές γραμμές LED που σχηματίζουν ένα τετράγωνο με διακεκομμένο πλαίσιο, περικλείοντας τη βασική δέσμη των φωτιστικών σωμάτων.
 
Παραμένοντας στο κομμάτι του σχεδιασμού η νέα GLB που θα κάνει την εμφάνισή της με τη μορφή πρωτότυπου, οπτικά θα βασίζεται στην κατηγορία G της γερμανικής φίρμας, με τους σχεδιαστές να εμπνέονται από τα μεγαλύτερα SUV μοντέλα, ειδικά την G-class και τη GLS.
 
Το μοντέλο θα βασιστεί στην πλατφόρμα MFA2 της νέας A-Class και θα διαθέτει σύστημα τετρακίνησης αλλά και αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Να σημειώσουμε πως το μήκος της θα είναι περίπου στα 4,60 μέτρα και στο εσωτερικό θα μπορεί να τοποθετηθεί και μία τρίτη σειρά καθισμάτων.
 
Φτάνοντας στο εσωτερικό, πριν από λίγες ημέρες η Mercedes έδωσε στη δημοσιότητα μία πρώτη εικόνα της καμπίνας, δείχνοντας μας μια πρόγευση του τι πρέπει να περιμένουμε.
 
Περισσότερες και επίσημες πληροφορίες αναμένονται σε λίγες ημέρες όταν και θα πραγματοποιηθεί το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, όπου θα δούμε το πρωτότυπο της GLB.

peugeot
citroen