Η εικόνα teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes.

Το εσωτερικό της πρώτης Mercedes GLB

2.802 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2019)

Τη δυνατότητα να δούμε για πρώτη φορά το εσωτερικό της πρώτης GLB μας έδωσε η Mercedes, δημοσιεύοντας μία εικόνα teaser, ενόψει της επίσημης αποκάλυψης του μοντέλου.

Αν και περιμένουμε να δούμε την πρώτη GLB με την μορφή ενός πρωτότυπου, η εικόνα παρουσιάζει ένα εσωτερικό που είναι πολύ κοντά σε αυτά των μοντέλων παραγωγής. Αυτό δεν αποκλείεται να σημαίνει πως η κανονική GLB είναι πιο κοντά στην αποκάλυψη απ όσο νομίζουμε.
 
Πριν περάσουμε στην εικόνα να πούμε πως η GLB θα πρόκειται για ένα μοντέλο που θα τοποθετηθεί στη γκάμα της Mercedes μεταξύ των GLA και GLC. Το εξωτερικό μέρος το έχουμε δει μόνο με βαρύ καμουφλάζ και χαρακτηρίζονταν από ένα κλασικό σχέδιο που θύμιζε κάπως την GLK.
 
Βλέποντας την εικόνα, το μοντέλο φαίνεται πως «κληρονομεί» το εσωτερικό των υπόλοιπων νέων Mercedes. Οι δύο ενωμένες οθόνες που φιλοξενούν τον πίνακα οργάνων και το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης είναι εγκατεστημένες πάνω στο ταμπλό, ενώ παρόμοια είναι και η σχεδίαση του τιμονιού.
 
¶λλες χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με τους κινητήρες, το κιβώτιο ταχυτήτων κ.α δεν έχουν γίνει γνωστές, κάτι που πιθανώς να συμβεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης σε λίγες ημέρες.

ELASTIKA 2024
moto