Το πόσο γρήγορο είναι το Chevrolet Camaro ZL1 1LE, αναμένεται να αποκαλύψει σύντομα η μάρκα.

Το πόσο γρήγορο είναι το Chevrolet Camaro ZL1 1LE, αναμένεται να αποκαλύψει σύντομα η μάρκα.

Teaser του Camaro ZL1 1LE στο Nürburgring (+vid)

3.063 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2017)

Το πόσο γρήγορο είναι το Chevrolet Camaro ZL1 1LE, αναμένεται να αποκαλύψει σύντομα η μάρκα, κάτι το οποίο γνωστοποίησε μέσω ενός βίντεο.

Συγκεκριμένα η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο, με το οποίο γνωστοποιεί πως το συγκεκριμένο μοντέλο παρουσιάστηκε και ολοκλήρωσε ένα γύρο στη πίστα του Nürburgring, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Βασισμένο στο Camaro ZL1, το 1LE, είναι ακόμα γρηγορότερο, καθώς  έχει εξοπλιστεί με νέο αεροδυναμικό πακέτο, που περιλαμβάνει αεροδυναμικά φιλέτα, εκτροπείς αέρα και οπίσθια αεροτομή κατασκευασμένη από ανθρακονήματα. Επιπλέον το μοντέλο διαθέτει ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και τροχούς αλουμινίου, τα οποία σε συνδυασμό με ένα ελαφρύτερο πίσω κάθισμα και λεπτότερο πίσω τζάμι, καθιστούν το μοντέλο 27 κιλά ελαφρύτερο από το ZL1.
Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, η ισχύς παράγεται από τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα LT4 V8 6.2 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 658 ίππους και ροπή 880 Nm και συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το Camaro ZL1 1LE κοστίζει 69.995 δολάρια (62.742 ευρώ περίπου) και αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

DEH PASXA
test center