Η νέα γενιά του Subaru Outback θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης στις 17 Απριλίου.

Στο εσωτερικό κυρίαρχο ρόλο έχει η πολύ μεγάλη κάθετα τοποθετημένη οθόνης αφής.

Teaser του Subaru Outback μέσα και έξω

2.333 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2019)

Η νέα γενιά του Subaru Outback θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης στις 17 Απριλίου και η μάρκα προχώρησε στη δημοσίευση εικόνων teaser προσφέροντας μία «γεύση» τόσο από το εξωτερικό, όσο και από το εσωτερικό.

Πέραν των εικόνων η ιαπωνική εταιρεία δεν προχώρησε στη δημοσίευση άλλων πληροφοριών, ωστόσο είμαστε σε θέση να βγάλομε κάποια συμπεράσματα για το νέο ιαπωνικό μοντέλο που έρχεται. Στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα το Outback έχει λάβει μια σειρά από κάθετα τοποθετημένα LED φώτα, ενώ από την ίδια λήψη φαίνονται τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά στις καμάρες των τροχών.
 
Οι μαύρες ζάντες είναι επίσης μέρος του εξοπλισμού, ενώ στην οροφή του μοντέλου παρατηρούμε να έχει τοποθετηθεί μία σχάρα αυξάνοντας έτσι τον αποθηκευτικό χώρο.
 
Παράλληλα με την εικόνα του εξωτερικού η μάρκα Subaru έδωσε στο φως της δημοσιότητας και μία από το εσωτερικό. Σε αυτή κυρίαρχο ρόλο έχει η πολύ μεγάλη κάθετα τοποθετημένη οθόνης αφής, που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Απ ότι μπορούμε να δούμε η αρχική οθόνη έχει τη μορφή τάμπλετ, ενώ στο πλάι παρών είναι και τα παραδοσιακά κουμπιά.
 
Στο κομμάτι των κινητήρων το Outback λέγεται πως θα συνεχίσει να μοιράζεται την ίδια γκάμα με το Legacy. Σε αυτή θα περιλαμβάνονται ατμοσφαιρικά και υπερτροφοδοτούμενα μοτέρ, με το σύστημα τετρακίνησης να έρχεται ως στάνταρ.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται σε λίγες ημέρες όταν και θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Subaru Outback, το οποίο υπολογίζεται να εισαχθεί στις παγκόσμιες αγορές πριν το τέλος του 2019.  

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
top5
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel