Ενόψει της επίσημης αποκάλυψης του νέου Mazda3, η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser βίντεο του επερχόμενου μοντέλου.

Teaser του νέου Mazda3 (+vid)

3.898 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2018)

Ενόψει της επίσημης αποκάλυψης του νέου Mazda3, η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser βίντεο του επερχόμενου μοντέλου.

Το πρώτο teaser βίντεο του ολοκαίνουργιου Mazda3 είναι πλέον γεγονός, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται πολύ κοντά στην επίσημη αποκάλυψη του. Με τη φίρμα να αναφέρει πως αυτό θα συμβεί μέσα στον Νοέμβριο και έχοντας στο μυαλό μας πως το Auto Show του Λος Αντζελες αλλά και το Σαλόνι Αυτοκινήτου στη πόλη Guangzhou είναι τα μοναδικά μεγάλα γεγονότα αυτοκινήτων που έχουν προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα, υποθέτουμε ότι το δημόσιο ντεμπούτο θα πραγματοποιηθεί στο Λος Αντζελες.
 
Όπως και να έχει, η αντίστροφη μέτρηση για την εμφάνισή του νέου Mazda3 με την ιαπωνική εταιρεία να δηλώνει πως «μια νέα εποχή ξεκινά», φράση η οποία είναι και ο τίτλος που συνοδεύει το σύντομο βίντεο.
 
Αρχικά βλέπουμε το πίσω άκρο του νέου hatchback, το οποίο έχει αρκετές ομοιότητες με το Kai Concept. Το μέρος που εδρεύει η κολόνα Γ φαίνεται αρκετά όμοιο, όπως και η κλίση που έχουν δώσει οι σχεδιαστές στην πίσω πόρτα. Επιπλέον δεν θα πρέπει να αφήσουμε χωρίς αναφορά τα LED φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος που κάνουν φευγαλέα την εμφάνισή τους στα πρώτα δύο δευτερόλεπτα. Από κει και πέρα στο ίδιο βίντεο παρουσιάζεται σε γκρι χρώμα, το πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου, το οποίο είναι η αλήθεια πως δεν μοιάζει τόσο πολύ με το Kai Concept, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο μεταξύ ενός πρωτότυπο και ενός μοντέλο παραγωγής.
Δυστυχώς περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής, όμως υποθέτουμε πως τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να ξετυλίγεται το «κουβάρι» των πληροφοριών του νέου Mazda3.
 

NEO TRAFIC
skoda