Το πολυμορφικό θα στηρίζεται στην Μοdular Front Architecture πλατφόρμα της Daimler.

Teaser video για Β-Class

2.306 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2018)

Πιο μυώδης και δυναμική θα είναι η σχεδίαση της Β-Class ενώ σαφείς θα είναι οι αλλαγές στον εσωτερικό διάκοσμο. Δείτε το teaser video.

Ένα video teaser για την ολοκαίνουρια γενιά της Mercedes B-Class ήρθε στο φως της δημοσιότητας, λίγο πριν το ντεμπούτο της στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Το video αυτό μας δίνει μια πρώτη εικόνα σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση του πολυτελούς πολυμορφικού αλλά κυρίως αποκαλύπτει πολλά από τον εσωτερικό του διάκοσμο. Συγκεκριμένα, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, η νέα B-Class θα εξοπλιστεί με το τελευταίας γενιάς σύστημα MBUX, που ντεμπούταρε στην Α-Class και αποτελείται από δύο μεγάλες οθόνες για τον πίνακα οργάνων και το infotainment. Aκόμα, βλέπουμε πως πίσω υπάρχουν τρία καθίσματα που μπορούν να αναδιπλωθούν για να μεγαλώσουν οι αποθηκευτικοί χώροι του πορτ-μπαγκάζ ενώ η παρουσία δέρματος δίνει σαφή νότα πολυτέλειας στο εσωτερικό.
 
Όσον αφορά την εξωτερική σχεδίαση, το μοντέλο αναμένεται να είναι ελαφρώς πιο μυώδες και αεροδυναμικό με την Μercedes να αναφέρει πως : «δίνεται έμφαση στα σπορ χαρακτηριστικά του Sports Tourer».

Το πολυμορφικό θα στηρίζεται στην Μοdular Front Architecture πλατφόρμα της Daimler και η παλέτα των μηχανικών συνόλων πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα είναι δάνειο από αυτή της νέας Α-Class.

Δείτε το video.
 

Toyota
test center