Τα στοιχεία αναφέρουν ότι η εταιρεία πούλησε το 2017 μόνο 406 4C στις ΗΠΑ.

Tελειώνει η 4C Coupe

2.531 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2018)

Το 2019 οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γκάμα μοντέλων της Alfa Romeo δεν θα αποτελείται από την 4C Coupe. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

H Αlfa Romeo 4C μπορεί να είχε κατασκευαστεί για να φέρει την μάρκα πίσω στο προσκήνιο, ωστόσο οι προσδοκίες της μάρκας δεν ευοδώθηκαν τελικά μιας και οι πωλήσεις της δεν κατάφεραν να κινηθούν στο ίδιο ύψος με αυτές των ανταγωνιστών της.

Πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό αναφέρουν ότι σε δηλώσεις του ο διευθυντής Προϊόντος της ιταλικής φίρμας Danny Pritt επιβεβαίωσε ότι η 4C Coupe θα κοπεί το επόμενο έτος, αν και ξεκαθαρίστηκε ότι, περιέργως, η 4C Spider θα συνεχίσει την εμπορική της πορεία για αρκετά χρόνια ακόμη. Οι αναφορές κάνουν λόγο ότι η Spider αποδείχθηκε πιο δημοφιλής στον κοινό της μάρκας σε σχέση με την Coupe ενώ οι φήμες αναφέρουν ότι η τιμή της το επόμενο έτος θα αυξηθεί, έστω και ελάχιστα.
 
Τα στοιχεία αναφέρουν ότι η εταιρεία πούλησε το 2017 μόνο 406 4C στις ΗΠΑ ενώ στην Ευρώπη οι πωλήσεις πήγαν σαφώς καλύτερα με τις συνολικές πωλήσεις για το επόμενο έτος να φτάνουν τις 871.

H Αlfa Romeo πάντως έχει ήδη ανακοινώσει ότι για το 2022 θα παρουσιάσει τόσο μια νέα GTV όσο και τη νέα 8C, με την τελευταία να λέγεται πως θα εξοπλίζεται με έναν twin-turbo κινητήρα σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που θα της επιτρέπει να κάνει τα 0-100 χλ,./ώρα σε κάτω από 3 δλ. με την ιπποδύναμη της να φτάνει τα 700 άλογα.

Toyota
moto