4 φωτογραφίες »

Τους τελευταίους μήνες, το 4ης γενιάς Tucson δοκιμάστηκε στο Nurburgring, στη Σουηδία, γύρω από τις ¶λπεις και στα νότια της Ισπανίας.

Τελείωσε τις δοκιμές το νέο Hyundai Tucson

3.395 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2020)

Η Hyundai ολοκλήρωσε τα τελικά στάδια των δοκιμών του νέου Tucson και είναι έτοιμη στις 15 Σεπτεμβρίου να παρουσιάσει τη νέα γενιά του δημοφιλούς SUV, υποσχόμενη έναν «επαναστατικό επανασχεδιασμό».

Τους τελευταίους μήνες, το 4ης γενιάς Tucson δοκιμάστηκε στο Nurburgring, στη Σουηδία, γύρω από τις Άλπεις και στα νότια της Ισπανίας, ενώ όπως φαίνεται και από τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η μάρκα, πιο πρόσφατα η κορεάτες δοκίμασαν την ικανότητα ρυμούλκησης του SUV σε ορεινούς δρόμους στην Αυστρία, όπου το νέο μοντέλο παρουσιάζεται καμουφλαρισμένο τα τραβάει ένα τρέιλερ.
 
Οι νέες εικόνες μπορεί να μην είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικές, όμως νωρίτερα έχουν υπάρξει οι εικόνες teaser της Hyundai που σε πρώτη φάση φανέρωσαν την ιδιαίτερη μάσκα που φέρει μία σειρά τραπεζοειδών στοιχείων, αλλά και τα εντυπωσιακά φώτα ημέρας που ενσωματώνονται στις δύο άκρες της μάσκας. Μάλιστα η μάρκα ονομάζει τον συγκεκριμένο σχεδιασμό ως παραμετρικό δυναμικό σχέδιο (Parametric Dynamics design). Επιπλέον η Hyundai υπογραμμίζει πως τα φώτα ημέρας είναι ορατά μόνο όταν είναι ενεργοποιημένα.
 
Στο εσωτερικό ο πίνακας οργάνων φαίνεται πως είναι ψηφιακός, ενώ υπάρχει και μια οθόνη 10,25 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
 
Παράλληλα η εταιρεία επισημαίνει πως το νέο Tucson είναι μεγαλύτερο και ευρύτερο από τον προκάτοχό του, με ένα μεγαλύτερο μεταξόνιο που του παρέχει έναν κουπέ χαρακτήρα. Κλείνοντας σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες, λέγεται όμως πως το Tucson θα διαθέτει μεγαλύτερο αριθμό ηλεκτροκίνητων επιλογών.

Mercedes
test center