Εσείς τι λέτε να κάνει ο Marchionne;

Tέλος η Chrysler;

2.542 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2018)

Tις τελευταίες ώρες έχει φουντώσει η φημολογία γύρω από τα σχέδια που έχει ο Marchionne για το FCA Group. Tι λέτε να κάνει;

Στο φως έρχονται σταδιακά οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το ποιο είναι το πλάνο που θα ανακοινώσει σύντομα ο CEO του FCA Group Sergio Μarchionne για το μέλλον της εταιρείας.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκαλύπτουν ξένα μέσα ενημέρωσης, φαίνεται πως έχει ληφθεί η απόφαση να μπει τέλος στην μάρκα Chrysler που υπάγεται στο ιταλικό group, κάτι που συνεπάγεται άμεσο σταμάτημα της παραγωγής, χωρίς μάλιστα να φαίνεται υπάρχει κάποιο σχέδιο για την αναβίωση της μέσα στα επόμενα χρόνια. Η φίρμα Chrysler έχει πάνω από 90 χρόνια ιστορίας στις ΗΠΑ, ωστόσο αυτή την στιγμή η γκάμα της αποτελείται από μόνο δύο μοντέλα, το «αρχαίο» 300 σεντάν και το Pacifica.
 
Ο Marchionne πάντως φαίνεται να έχει σχέδια και για τις υπόλοιπες μάρκες του Group. Όσον αφορά την Fiat, λέγεται ότι θα φύγει από την αγορά των ΗΠΑ για να επικεντρωθεί στις αγορές της Ευρώπης και της Βραζιλίας ενώ μεγάλες είναι οι προσδοκίες που έχει ο CEO για το μέλλον της Jeep, που άλλωστε αυτή την στιγμή είναι η πιο κερδοφόρα φίρμα που έχει στην κατοχή του το FCA Group. Tέλος, τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί και μια φημολογία που θέλει την Μaserati και την Alfa Romeo να ενώνονται σε μια εταιρεία premium, υπό την σκέψη ότι δεν υπάρχει λογική να υπάρχουν δύο μάρκες στο ίδιο Group που στοχεύουν πάνω-κάτω στο ίδιο κοινό.

Εσείς τι λέτε να κάνει ο Marchionne;

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda