Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

H πολυτελής Lexus GS μπορεί να ακυρωθεί μετά από αυτή τη γενιά, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα.

Η Toyota αποφάσισε να αναβάλει την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς GS.

H πολυτελής Lexus GS μπορεί να ακυρωθεί μετά από αυτή τη γενιά σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα.

Τέλος στο Lexus GS;

2.965 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/3/2017

Σύμφωνα με διεθνή μέσα, δεν θα δούμε σύντομα νέο Lexus GS. Δείτε γιατί.

 
H πολυτελής Lexus GS μπορεί να ακυρωθεί μετά από αυτή τη γενιά σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα. Πιο συγκεκριμένα, προκύπτει ότι, η Toyota αποφάσισε να αναβάλει την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς GS αφού αποφάσισε ότι δεν είναι αναγκαίο μοντέλο στην γκάμα μοντέλων της εταιρίας. Ο λόγος είναι ότι το νέο LS θα αφήσει τον V8 κινητήρα και θα τον αντικαταστήσει με V6, άρα θα πέσει πάνω στο GS που έχει τον ίδιο κινητήρα.
 
Μάλιστα, ακόμα και το GS αυτής της γενιάς δεν ήταν σίγουρο ότι θα προχωρήσει σε παράγωγη καθώς πίσω στο 2011 σε μια συνέντευξη του, ο διευθυντής της Toyota Αkio Toyoda δήλωσε πως ήταν αντίθετος αλλά τελικά πείστηκε από τα στελέχη της Lexus.
 

Tags: LEXUS GS, LEXUS, GS
 
  • Πειραιωτης

    Πρεπει να βρουν ομως αντικαταστατη γιατι απεναντι σε 5ρα bmw και mercedes E class θα εχουν κενο σαν προταση απο την δικη τους πλευρα. Το μπλε f soprt της εικονας ειναι απιστευτο!

      4
  • Gianni

    Δεν νομίζω να αφήσει κενή τη συγκεκριμένη κατηγορία, ίσως απλα να μην εξελίξει το συγκεκριμένο μοντέλο αλλα να παρουσιάσει κατι διαφορετικό! Άλλωστε οι πωλήσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας ειναι πτωτικές ενώ των SUV της κατηγορίας αυτής ανοδικές και εκει μπορεί να ποντάρει με ενα νέο SUV!

      1