Το Fiat Fullback.

Tέλος το Fiat Fullback

3.748 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2019)

Ο επικεφαλής της Fiat Professional, κ. Richard Chamberlain, επιβεβαίωσε την απόφαση της ιταλικής φίρμας. Διαβάστε γιατί.

Την παραγωγή του Fullback θα σταματήσει σύντομα η Fiat σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής της ιταλικής φίρμας στο τμήμα των επαγγελματικών αυτοκινήτων, κ. Richard Chamberlain στο περιθώριο της Έκθεσης Επαγγελματικών οχημάτων στο Birmingham του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο ίδιος είπε: «Mια σειρά από παράγοντες οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Οι πωλήσεις ήταν λίγες και οι κανονισμοί για τα Euro 6 diesel που έρχονται έκαναν την παρουσία του Fullback στην γκάμα της μάρκας αδύνατη». Το Fullback βασιζόταν πάνω στο Mitsubishi L200 αλλά η μάρκα προσέφερε μια σειρά από ειδικές εκδόσεις στην προσπάθειά της να το διαφοροποιήσει από το ιαπωνικό pick-up.
 
Για να εναρμονιστούν τα υπόλοιπα επαγγελματικά μοντέλα της Fiat με τους νέους κανονισμούς για τις εκπομπές ρύπων, η εταιρεία θα προσφέρει στα Ducato, Talento, Doblo και Fiorino αναβαθμισμένους κινητήρες. O Chamberlain μάλιστα δήλωσε: «To Doblo ήταν στην κορυφή στην κατηγορία του, οι ανταγωνιστές μας προσπαθούν τώρα να μας φτάσουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Fiat ετοιμάζεται να προσφέρει μια σειρά από αναβαθμίσεις στα Τalento και Ducato ενώ στα σχέδια της είναι και το λανσάρισμα μιας αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης για το Ducato της επόμενης γενιάς.
 

Hyundai
citroen