Tέλος το Τοyota GR 86, έρχεται το GR86!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tέλος το Τοyota GR 86, έρχεται το GR86!

4.259 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2021)

Η Τοyota αποφάσισε να βγάλει το κενό ανάμεσα στο «GR» και το «86», ώστε να βοηθήσει τους φίλους της φίρμας να το βρίσκουν πιο εύκολα στα social media και στη μηχανή αναζήτησης του Google.

Το GR 86 γίνεται GR86!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Τοyota φαίνεται πως πρόκειται να κάνει μια μικρή αλλαγή στο όνομα του νέας γενιάς GR 86, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Marketing της φίρμας απαίτησε να καταργηθεί το κενό ανάμεσα στα γράμματα «GR» και τους αριθμούς «86», ώστε το αυτοκίνητο να μπορεί βρεθεί ευκολότερα από όσους ανθρώπους το αναζητούν στο Google ή μέσω hatshtag στα κοινωνικά δίκτυα.
 

Η αλλαγή γίνεται για τα social media και τις αναζητήσεις στο Google

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ένας εκπρόσωπος της φίρμας από την Βρετανία δήλωσε: «H αλλαγή αυτή έχει να κάνει με τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης». Πιο συγκεκριμένα, στο Twitter, το hashtag #GR δίνει σαν αποτελέσματα αρκετά post σχετικά με τα μοντέλα της Toyota αλλά και post για άσχετα θέματα. Την ίδια στιγμή, στο Instagram, με το hashtage #86, ο χρήστης μπορεί να δει τόσο το καινούριο GR 86 αλλά και άσχετα αποτελέσματα όπως τούρτες, παπούτσια, καπέλα, φανέλες ομάδων και πολλά άλλα. Όπως καταλαβαίνετε, η Toyota θεωρεί πως με το hashtag #GR86, οι φίλοι του μοντέλου θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να μάθουν πληροφορίες και να δουν εικόνες αποκλειστικά για το νέο της μοντέλο. Η μικρή αλλαγή στο όνομα του μοντέλου δεν θα επηρεάσει το αυτοκίνητο σε κάποιον άλλο τομέα. Για παράδειγμα, τα εμβλήματα που έχει πάνω του θα παραμείνουν ίδια.
 

Mε 2,4 λίτρων ατμοσφαρικό μοτέρ με ισχύ 235 άλογα

Θυμίζουμε πως το νέο GR86 (πλέον) έκανε ντεμπούτο στις αρχές Απριλίου, έχοντας στο μηχανοστάσιο έναν ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 2,4 λίτρων. Η μάρκα δεν ανέφερε επίσημα τα στοιχεία απόδοσης για την Ευρώπη, τα οποία θα γνωστοποιήσει όταν θα γίνει το ευρωπαϊκό λανσάρισμα του μοντέλου, όμως στην ιαπωνική προδιαγραφή, το μοτέρ θα προσφέρει 235 ίππους και 250 Nm ροπής. Το νέο GR 86 έχει μήκος 4.265 χιλιοστά, πλάτος 1.775 χλστ. και ύψος 1.310 χλστ, με το μεταξόνιό του να μετράται στα 2.575 χλστ. Όταν είναι εξοπλισμένο με το στάνταρ εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, το βάρος του ανέρχεται στα 1.270 κιλά, ενώ προαιρετικά, θα υπάρχει διαθέσιμο αυτόματο κιβώτιο αντίστοιχων σχέσεων. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
fiat