Η στιγμής της ισοπέδωσης.

Τεράστια κολοκύθα ισοπεδώνει ΙΧ (+vid)

2.260 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2018)

Τεράστια ζημιά προκάλεσε η πτώση τεράστια κολοκύθας πάνω σε ένα Ι.Χ, σε μία από τις εκδηλώσεις που έγιναν για τον εορτασμό του Halloween.

Το Halloween εορτάστηκε σε πολλές χώρες του κόσμου, όμως οι ΗΠΑ είχαν και πάλι τον πρώτο λόγο στις ιδιαίτερες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, με απόλυτο πρωταγωνιστή την παραδοσιακή κολοκύθα που εδώ και χρόνια αποτελεί σήμα κατατεθέν.
 
Μάλιστα το σενάριο μιας από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για την ψυχαγωγία του κόσμου, ήταν λίγο περίεργο και προέβλεπε την καταστροφή αντικειμένων μέσω του πετάγματος μιας τεράστιας κολοκύθας από ύψος περίπου 50 μέτρων.
Βλέποντας το παρακάτω βίντεο θα διαπιστώσετε πως από τις κολοκύθες δεν γλίτωσε ούτε ένα παλιό αυτοκίνητο, το οποίο δέχτηκε στην οροφή από ύψος 53 μέτρων μία κολοκύθα βάρους 500 περίπου κιλών. Αν και το αμάξι ήταν τρακαρισμένο όπως και η οροφή, η ζημιά που έκανε το πέταγμα της κολοκύθας είναι πολύ μεγάλο, αφού ισοπέδωσε ότι είχε απομείνει.
 
Εκτός από το αυτοκίνητο, «θύματα» των γιγαντιαίων κολοκύθων έπεσε και ένα ψυγείο, ενώ με λιγότερο νερό αποχώρησε από το σημείο μία φουσκωτή πισίνα. Για την ιστορία να πούμε πως το γεγονός αυτό έλαβε χώρα στη Utah των ΗΠΑ.
 
Δείτε το βίντεο
 

Toyota
test center