• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο SEAT Leon με τον 1.600άρη turbo diesel κινητήρα απόδοσης 116 ίππων. Πως τα καταφέρνει στο δρόμο; Πόσο «καίει» και πόσο κοστίζει;

Το Leon καταφέρνει να δώσει στον οικογενειάρχη μια «εύγευστη» οδηγική εμπειρία ακόμη και σε γρήγορο τέμπο.

Φρεσκαρισμένη εμφάνιση για το SEAT Leon, χωρίς να θιχτούν οι βασικές του αναλογίες.

Test: Ανανεωμένο SEAT Leon 1,6 λτ. με 115 PS

42.862 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/7/2018
 

Δείτε το ανανεωμένο SEAT Leon, σε έκδοση πετρελαίου που συνεχίζει να αποτελεί top value for money πρόταση, με όσα προσφέρει στην τιμή του.

What is new
- Εμφάνιση
- 1,6 TDI με 115 ίππους
- Καίει 5,7 λτ./100 χλμ.
- Με 16.150 ευρώ

Η 3η γενιά του SEAT Leon «μέτρησε» ήδη 4 χρόνια στην αγορά και όπως ήταν αναμενόμενο η ισπανική φίρμα προχώρησε σε ένα φρεσκάρισμα του μικρομεσαίου μοντέλου της. Όπως μας έχει συνηθίσει η SEAT, η έκταση των αλλαγών δεν είναι μεγάλη με τη νέα μάσκα, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και την εσωτερική διαμόρφωση των φώτων να είναι τα κύρια στοιχεία της νέας ταυτότητας του Leon. Επίσης μπήκαν LED φώτα και πίσω (από την έκδοση Χcellence και πάνω), ενώ τα εμπρός όταν ζητηθούν με Full LED εφοδιάζονται με ένα ακόμα πιο ισχυρό και λαμπρό σύστημα. Ειδικά για το μοντέλο της δοκιμής αλλαγές είχαμε και στον κινητήρα, αφού ο 1,6 TDI είναι ο ίδιος με του Ateca και αποδίδει 115 αντί 110 ίππους. Οι τιμές για το SEAT Leon με τον εν λόγω κινητήρα ξεκινούν από 16.150 ευρώ για το πεντάθυρο μοντέλο της δοκιμής σε έκδοση  Reference, ενώ για το τρίθυρο (SC όπως το λέει η SEAT) η γκάμα ξεκινάει από την πιο πλούσια έκδοση Style και τα 17.045 ευρώ. Για την αντίστοιχη στέισον βάγκον έκδοση ST η τιμή είναι 19.600 ευρώ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

96 διαθέσιμα άρθρα για SEAT  LEON

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια