• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δοκιμάζουμε το Citroen C3 στη βασική του έκδοση με τον 1.200άρη κινητήρα απόδοσης 82 ίππων. Πως τα καταφέρνει στο δρόμο; Μάθετέ τα πάντα γι` αυτό διαβάζοντας την αναλυτική μας δοκιμή.

Ευέλικτο και «ζωντανό» είναι στην πόλη το Citroen C3, ενώ και εκτός αυτής ευχαριστεί, με τα όρια κίνησης να τίθενται αποκλειστικά από τον κινητήρα των 82 ίππων του.

Test: Νέο Citroen C3

Διαβάστηκε από 15852 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/6/2017

Μια πολύ καλή αρχή… Η βασική έκδοση του Citroen C3 εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα του 1,2 λίτρου των 82 ίππων και διαμορφώνει μια ιδιαίτερα συμφέρουσα πρόταση μέσω της ελκυστικής του τιμής χωρίς ιδιαίτερες παραχωρήσεις σε απόδοση και επιδόσεις.

 
What is new
- Κινητήρας βενζίνης 1,2 λίτρων με 82 ίππους
- Καίει 5,8 λτ./100 χλμ.
- Τιμή από 12.740 ευρώ

Το νέο Citroen C3 σε όλες του τις εκδόσεις χαρακτηρίζεται από τον νεανικό και ευρύχωρο χαρακτήρα του, το άνετο οδηγικό του προφίλ και τον αποδοτικό και οικονομικό του χαρακτήρα ο οποίος συντίθεται κυρίως από την γκάμα κινητήρων του. Χωρίς να χάνει στο ελάχιστο αυτές τις «κατευθύνσεις» η Citroen το εφοδιάζει και με τον 1,2 λίτρων PureTech ατμοσφαιρικό κινητήρα, ο οποίος αν και υπολείπεται σε επιδόσεις σε σχέση με τον ισχυρότερο των 110 ίππων, αντΆ αυτού είναι ικανότατος με βασικότερο προσόν του ότι διαμορφώνει μια εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή. Αυτή ανέρχεται στα 12.740 ευρώ στην βασική έκδοση Live με πλούσιο εξοπλισμό. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • vg

    Πολύ καλό, ακόμη και στη βασική έκδοση. "Ενοχλεί" το σαλόνι που το ύφασμα θυμίζει τα σαλόνια που χρησιμοποιούσαν στο λεγόμενο "Πρόχειρο" δωμάτιο στα σπίτια, αλλά με ένα κάλυμμα όλα διορθώνονται, μικρό το φάουλ. Οι 16άρες υπερβολικές, λόγω κόστους πρώτιστα και μετά λόγω άνεσης.