Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Δοκιμάζουμε το Citroen C3 στη βασική του έκδοση με τον 1.200άρη κινητήρα απόδοσης 82 ίππων. Πως τα καταφέρνει στο δρόμο; Μάθετέ τα πάντα γι` αυτό διαβάζοντας την αναλυτική μας δοκιμή.

Ευέλικτο και «ζωντανό» είναι στην πόλη το Citroen C3, ενώ και εκτός αυτής ευχαριστεί, με τα όρια κίνησης να τίθενται αποκλειστικά από τον κινητήρα των 82 ίππων του.

Test: Νέο Citroen C3

62.955 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2017)

Η βασική έκδοση του Citroen C3 εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων με 82 άλογα και προσφέρει ελκυστική τιμή χωρίς ιδιαίτερες παραχωρήσεις σε απόδοση και επιδόσεις.

What is new
- Κινητήρας βενζίνης 1,2 λίτρων με 82 ίππους
- Καίει 5,8 λτ./100 χλμ.
- Τιμή από 12.740 ευρώ
Το νέο Citroen C3 σε όλες του τις εκδόσεις χαρακτηρίζεται από τον νεανικό και ευρύχωρο χαρακτήρα του, το άνετο οδηγικό του προφίλ και τον αποδοτικό και οικονομικό του χαρακτήρα ο οποίος συντίθεται κυρίως από την γκάμα κινητήρων του. Χωρίς να χάνει στο ελάχιστο αυτές τις «κατευθύνσεις» η Citroen το εφοδιάζει και με τον 1,2 λίτρων PureTech ατμοσφαιρικό κινητήρα, ο οποίος αν και υπολείπεται σε επιδόσεις σε σχέση με τον ισχυρότερο των 110 ίππων, αντΆ αυτού είναι ικανότατος με βασικότερο προσόν του ότι διαμορφώνει μια εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή. Αυτή ανέρχεται στα 12.740 ευρώ στην βασική έκδοση Live με πλούσιο εξοπλισμό. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχολιάστε
Διαβάστε περισσότερα για το CITROEN C3