" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test: Ford C-MAX 1,5 TDCi

Διαβάστηκε από 37852 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/1/2016

To μικρομεσαίο πολυχρηστικό Ford C-MAX, πίσω από τις επεμβάσεις στην εμφάνιση και στην ρύθμιση των αναρτήσεων, κρύβει έναν νέο 1.500άρη diesel, που «φυσάει» και πολλές νέες τεχνολογίες.

 
Whats new
-Εμφάνιση
-1,5 TDCi μοτέρ με 120 άλογα 
-Τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας 
-Σύστημα infotainment με οθόνη αφής
-Ρυθμίσεις ανάρτησης 
-Ηχομόνωση 
-Με 23.200 ευρώ (21.964 ευρώ με απόσυρση)

+ Κινητήρας-οικονομία, πρακτικότητα, τεχνολογίες, οδική συμπεριφορά και ευχάριστος οδηγικός χαρακτήρας
- Χώροι σε σχέση με τον ανταγωνισμό

Στο φρεσκαρισμένο C-MAX ξεχωρίζει η μεγάλη τραπεζοειδής μάσκα και το μυώδες καπό, ενώ επανασχεδιασμένα επίσης είναι ο προφυλακτήρας και τα φανάρια εμπρός και πίσω. Το τελικό αποτέλεσμα μας αρέσει και συνθέτει ένα δυναμικό προφίλ (για τα δεδομένα της κατηγορίας) που σίγουρα ξεφεύγει από τη λογική του «κουτιού».

Με 120 άλογα και 21,964 ευρώ,το C-MAX της δοκιμής χρησιμοποιεί τον νέο 1,5 TDCi πετρελαιοκινητήρα της Ford με απόδοση 120 ίππους. Ο ίδιος κινητήρας προσφέρεται με ισχύ 95 και 105 ίππων.Στη δεύτερη περίπτωση συνδυάζεται με «πακέτο» μέτρων οικονομίας ECOnetic. H έκδοση των 120 ίππων έχει σαν βάση το εξοπλιστικό πακέτο Business και κοστίζει 21.964 ευρώ με απόσυρση και πλήρη εξοπλισμό. 

Tags: FORD, FORD C-MAX
 
  • giannis1304

    να ξέρετε ένα πράγμα για τις εκδόσεις econetic! πέρα από τα οφέλη που σου προσφέρει, τα γνωστά που ξέρουν όλοι, με κατανάλωση και ρύπους... δεν μπορείς να τους βάλεις κοτσαδόρο!!!!! Μάλλον να το διατυπώσω καλύτερα, μπορείς να βάλεις κοτσαδόρο, δεν υπάρχει έγκριση τύπου για δηλώσεις αργότερα το τρέιλερ. οπότε αν έχεις στο μυαλό σου να βάλεις τρέιλερ στο νέο σου ford, μην επιλέξεις τις εκδόσεις econetic! ισχύει για όλα τα μοντέλα ford. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

      2