Τest drive καταστροφή με Porsche 911 GT2 RS!

2.074 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2019)

Ένας υποψήφιος αγοραστής την πήρε για δοκιμή αλλά λίγα μέτρα αφότου έφυγε από την αντιπροσωπεία, την έριξε πάνω σε τέσσερα άλλα αυτοκίνητα.

Σημαντικές είναι οι ζημιές που υπέστη μια ολοκαίνουρια Porsche 911 GT2 RS λίγα μόνο μέτρα αφότου βγήκε από το χώρο της αντιπροσωπείας στην οποία βρισκόταν.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Daily Mail, η κόκκινη GT2 RS που βλέπετε στις φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκε για test drive ενός υποψήφιου αγοραστή το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί.

Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το τι έγινε δεν έχουν γίνει γνωστές, κυρίως γιατί δεν υπάρχει κάποιο video από το ατύχημα. Αναφορές κάνουν λόγο πάντως πως περισσότερα από 5 αυτοκίνητα ενεπλάκησαν, αν και η Porsche πιθανότατα είναι αυτή που έχει υποστεί τις περισσότερες ζημιές, επί το πλείστον στο εμπρός μέρος.

Ένας από τους υπόλοιπους οδηγούς που βρέθηκαν εκεί είπε στην Daily Mail πως ο οδηγός της Porsche ισχυρίστηκε πως το αυτοκίνητο είχε πρόβλημα στα φρένα λέγοντας: «O τύπος μόλις την είχε παραλάβει και ισχυρίστηκε πως υπήρξε αστοχία του συστήματος πέδησης».

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος ευθύνεται για το ατύχημα, για να πληρώσει κιόλας τα… «σπασμένα».
 

NEO PROACE
NISSAN