Στην φωτογραφία εμφανίζεται η Ευρωπαία Επίτροπος για την Οδική Ασφάλεια, Violeta Bulk, να εγκαινιάζει το συγκεκριμένο σύστημα INTERLOCK.

Στην φωτογραφία εμφανίζεται η Ευρωπαία Επίτροπος για την Οδική Ασφάλεια, Violeta Bulk, να εγκαινιάζει το συγκεκριμένο σύστημα INTERLOCK.

Η Τεχνολογία INTERLOCK στην Ελλάδα

2.018 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2016)

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.), συνδιοργανώνουν για 9η συνεχή χρονιά την Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας από τις 21 έως της 27 Μαρτίου 2016.

9η Πανελλαδική

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

(21-27 Μαρτίου 2016)

Πρώτη παρουσίαση τηςτεχνολογίας INTERLOCK στην Ελλάδα

 

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας(Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων(Σ.Ε.Σ.), συνδιοργανώνουν για 9η συνεχή χρονιά την ΠανελλαδικήΕβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (21-27/3) με πλήθος δράσεων σε όλη τη χώραγια τη σωστή ενημέρωση και πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, που αποτελούνμάστιγα για την κοινωνία μας.

Το επίκεντρο των εκδηλώσεων είναι στηνΑττική και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων πουφιλοξενεί δράσεις της εν λόγω Εβδομάδας, καθώς και στην Πάτρα (ΓέφυραΡίου-Αντιρρίου) με την υποστήριξη του Ιδρυτικού Μέλους του Ι.Ο.ΑΣ. "ΓέφυραΡίου-Αντιρρίου", ενώ παράλληλα θα υλοποιούνται δράσεις σε όλη τη χώρα.

Κατά την εναρκτήρια ημερίδα – Δευτέρα 21/3- θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το σύστημα INTERLOCK: Σύστημα  ελέγχου αλκοόλ σε οδηγόμέσω ανάλυσης εμπνεόμενου αέρα.

Σε όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας ΟδικήςΑσφάλειας οι συνεργάτες του Ινστιτούτου και του Σ.Ε.Σ. μαζί με το δίκτυοεθελοντών του Ινστιτούτου, θα βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Τοπρόγραμμα της εβδομάδας είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα τουΙνστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Επιπλέον, σε όλη τη διάρκεια της ΕβδομάδαςΟδικής Ασφάλειας θα πραγματοποιούνται:

Δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα σε σχολεία της χώρας και διανομήέντυπου πληροφοριακού υλικού από συνεργαζόμενους κοινωνικούς φορείς πανελλαδικά

Προβολή της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας με τοποθέτηση αφισών σε μέρος τουστόλου της Ο.ΣΥ. και σε συρμούς και στα εκδοτήρια σταθμών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

Πανελλαδική προβολή (σε τηλεόραση και ραδιόφωνο) της καμπάνιας τουΙνστιτούτου: "Οι σωστές επιλογές είναι ζήτημα ζωής" που εστιάζει σεθέματα για την ασφάλεια των οδηγών και την πρόληψη τωντροχαίων δυστυχημάτων, όπως στην  υπερβολική ταχύτητα, αλκοόλ, μη χρήση ζώνης και παιδικό κάθισμα.

Μετάδοση ραδιοφωνικού κοινωνικού μηνύματος με θέμα την ευγένεια στοδρόμο από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας

Οι δράσεις της 9ης ΠανελλαδικήςΕβδομάδας Οδικής Ασφάλειας υλοποιούνται με  τη συνεργασία του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου Ασφάλειας Μεταφορών ETSC,  του φορέα "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ και ΟΔΟΙ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ", με διακριτικότίτλο «HELLASTRON», του Γενικού ΝοσοκομείουΑθηνών "Κοργιαλένειο-Μπενάκειο" Ε.Ε.Σ.,  την υποστήριξη της Συμμαχίας  για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμόστο Δρόμο, Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε., Ο.ΣΥ Α.Ε., ΣΤΑ.ΣΥΑ.Ε.  ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης,   και  την αρωγή του Υπουργείου Υποδομών,Μεταφορών και Δικτύων. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw