Δύο πλατιά φωτιστικά σώματα βρίσκονται στις δύο άκρες του προβόλου.

Το μάτι πέφτει κυρίως στην αεροτομή.

Θα μοιάζει έτσι το επόμενο Kia Sorento;

2.794 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2020)

Δεν έχουν σταματημό οι προτάσεις των ανεξάρτητων σχεδιαστών σχετικά με το πως θα μοιάζει το επόμενο Κia Sorento. Πώς σας φαίνεται;


Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη των πρώτων κατασκοπευτικών εικόνων του επερχόμενου Κia Sorento, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της AtchaCars αποφάσισαν να παρουσιάσουν την δική τους πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το SUV στη νέα του γενιά. To τωρινό Sorento βρίσκεται στην αγορά εδώ και 6 χρόνια με την Kia να βάζει ήδη τις τελευταίες πινελιές στο επόμενο τέταρτης γενιάς μοντέλο. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες αναφορές, το SUV δεν θα κάνει ντεμπούτο σε κάποια Έκθεση από αυτές που έρχονται μέσα στο 2020 αλλά θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση της φίρμας που θα λάβει χώρα στην Νότια Κορέα στις 17 Φεβρουαρίου.

Δύο πλατιά φωτιστικά σώματα βρίσκονται στις δύο άκρες του προβόλου ενώ στο κέντρο βρίσκεται μια μαύρη κυψελωτή γρίλια με λεπτομέρειες από χρώμιο. Χαμηλότερα βρίσκεται ένας προφυλακτήρας που φέρει πάνω του δύο αεραγωγούς αλλα και δύο επιπλέον φωτιστικά σώματα. Στα ίδια πρότυπα κινείται και το πίσω μέρος, με το μάτι να πέφτει κυρίως στην αεροτομή στο τέλος της οροφής και στα νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα.

Το νέο Sorento είναι γνωστό πως θα βασιστεί πάνω σε νέα πλατφόρμα που θα του προσφέρει καλύτερη ακαμψία και άνεση ενώ πολύ πιθανό είναι μεγαλώσει σημαντικά ο χώρος των επιβατών χάρη στην νέα αρχιτεκτονική που θα υιοθετήσει.

Νέες αναφορές από την Κορέα κάνουν λόγο πως το SUV θα διατίθεται με 6 επιλογές στην παλέτα των μηχανικών συνόλων, η οποία όμως θα διαφοροποιείται ανάλογα την αγορά. Στην βενζίνη θα υπάρχει ένας ατμοσφαιρικός 2,5 λίτρων και τουρμπάτα μοτέρ στα 2,0 και τα 2,5 λίτρα ενώ στο diesel, οι κινητήρες θα έχουν χωρητικότητα 2,0 και 2,2 λίτρα. Η Kia διαρρέει επίσης πως το επόμενο Sorento θα διατεθεί με υβριδικά και plug-in υβριδικά κινητήρια σύνολα.

AUTOFIT PASXA
vw