Η εικόνα που βλέπετε αποτελεί δουλειά του ανεξάρτητου σχεδιαστή SRK Designs.

Θα μπορούσε να είναι η Mustang σεντάν; (+vid)

2.088 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2020)

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν η Ford αποφάσιζε να προσφέρει μία τετράθυρη έκδοση στη Mustang, το μοντέλο θα συγκέντρωνε ένα μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος του κοινού. Αν τυχών ποτέ το αποφασίσει ίσως αυτό το σχέδιο να αποτελέσει μία πρώτη ιδέα για τους σχεδιαστές της.


Η εικόνα που βλέπετε αποτελεί δουλειά του ανεξάρτητου σχεδιαστή SRK Designs και μπορούμε να πούμε πως είναι αρκετά καλή. Παράλληλα με το σχέδιο, δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο που παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο ο σχεδιαστής έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα.
 
Βλέπουμε λοιπόν, πως παίρνοντας ως βάση την κουπέ Mustang και χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Photoshop, ο καλλιτέχνης με τις κατάλληλες κινήσεις και τα απαραίτητα εργαλεία τέντωσε το αμάξωμα προς τα πίσω και άλλαξε ελαφρώς την πλαϊνή γραμμή σχεδίασης έτσι ώστε να χωρέσουν και οι πίσω πόρτες. Οι χειρολαβές μετακινήθηκαν, οι κολώνες λέπτυναν, η μπροστά πόρτα επαναπροσδιορίστηκε πάνω στο νέο αμάξωμα για να ταιριάξει με την πίσω και οι τελικές πινελιές ήρθαν για να ολοκληρώσουν το έργο.
 
Ωραίο ή όχι είναι σχετικό και ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του γνώμη. Δείτε το βίντεο και κρίνετε οι ίδιοι το αποτέλεσμα.

NEO TRAFIC
skoda