• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η εικόνα που βλέπετε αποτελεί δουλειά του ανεξάρτητου σχεδιαστή SRK Designs.

Θα μπορούσε να είναι η Mustang σεντάν; (+vid)

1.617 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/4/2020

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν η Ford αποφάσιζε να προσφέρει μία τετράθυρη έκδοση στη Mustang, το μοντέλο θα συγκέντρωνε ένα μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος του κοινού. Αν τυχών ποτέ το αποφασίσει ίσως αυτό το σχέδιο να αποτελέσει μία πρώτη ιδέα για τους σχεδιαστές της.

FORD: Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την.


Η εικόνα που βλέπετε αποτελεί δουλειά του ανεξάρτητου σχεδιαστή SRK Designs και μπορούμε να πούμε πως είναι αρκετά καλή. Παράλληλα με το σχέδιο, δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο που παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο ο σχεδιαστής έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα.
 
Βλέπουμε λοιπόν, πως παίρνοντας ως βάση την κουπέ Mustang και χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Photoshop, ο καλλιτέχνης με τις κατάλληλες κινήσεις και τα απαραίτητα εργαλεία τέντωσε το αμάξωμα προς τα πίσω και άλλαξε ελαφρώς την πλαϊνή γραμμή σχεδίασης έτσι ώστε να χωρέσουν και οι πίσω πόρτες. Οι χειρολαβές μετακινήθηκαν, οι κολώνες λέπτυναν, η μπροστά πόρτα επαναπροσδιορίστηκε πάνω στο νέο αμάξωμα για να ταιριάξει με την πίσω και οι τελικές πινελιές ήρθαν για να ολοκληρώσουν το έργο.
 
Ωραίο ή όχι είναι σχετικό και ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του γνώμη. Δείτε το βίντεο και κρίνετε οι ίδιοι το αποτέλεσμα.

27 διαθέσιμα άρθρα για FORD  MUSTANG

Tags: FORD MUSTANG