Ελαττωματικό τάμπλετ εξερράγη μέσα στο Jeep με αποτέλεσμα η φωτιά να επεκταθεί και να κάψει το όχημα

Ελαττωματικό τάμπλετ εξερράγη μέσα στο Jeep με αποτέλεσμα η φωτιά να επεκταθεί και να κάψει το όχημα

The Jeep is on fire

1.928 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2016)

Jeep Cherokee τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από έκρηξη ελαττωματικού τάμπλετ, το οποίο είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης μέσα στην καμπίνα του.

Όσκαρ ατυχίας διεκδικεί ένα πολίτης του St. Petersburg της Φλόριντα στις Η.Π.Α., ο Nathan Dornacher, όταν το Jeep Cherokee του έγινε «στάχτη και μπούρμπερη», λόγω τάμπλετ. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναμεταδίδει τοπικό μέσο, ο Dornacher ήταν κάτοχος ενός ελαττωματικού τάμπλετ, το οποίο και εξερράγη μέσα στο SUV του, με αποτέλεσμα η φωτιά να επεκταθεί και να κάψει το Jeep του.
Ο Dornacher άφησε το τάμπλετ του να φορτίζει μέσα στο Cherokee, όσο αυτός μετέφερε στο σπίτι ένα γραφείο που μόλις αγόρασε. Αφού τέλειωσε την μεταφορά ζήτησε από τον 8χρονο γιο του να πάρει τον σκύλο του και να πάνε στο αυτοκίνητο,όταν είδε τις φλόγες να καταπίνουν το Jeep του.
Σύμφωνα με το μέσο που κάλυψε το συμβάν το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ σε επικοινωνία που είχαν με την εταιρεία κατασκευής του τάμπλετ, αυτή δήλωσε πως έχει πλήρη επίγνωση του γεγονότος και βρίσκεται σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER