Την άνοιξη στην Ελλάδα το ανανεωμένο Audi A8
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Την άνοιξη στην Ελλάδα το ανανεωμένο Audi A8

2.817 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2022)

H ελληνική αντιπροσωπεία της Audi ανακοίνωσε πως το ανανεωμένο A8 θα έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη άνοιξη, όταν και θα ανακοινωθούν οι προτεινόμενες τιμές λιανικής από την Kosmocar.

Στην Ελλάδα σε λίγους μήνες το Audi A8 facelift

Το Audi A8 ανανεώθηκε το Νοέμβριο του 2021 και έλαβε νέα εμφάνιση και πιο hi-tech συστήματα τεχνολογίας και τώρα η μάρκα κάνει γνωστό πως το μοντέλο θα βρίσκεται στην χώρα μας μέσα στην άνοιξη. Όταν έρθει το αυτοκίνητο θα γίνουν γνωστές και οι τιμές με τις οποίες θα διατίθεται.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο μοντέρνο με νέα φώτα και πρώτη φορά με S line έκδοση

Εξωτερικά, το μοντέλο ξεχωρίζει από τους Digital Matrix LED προβολείς, την επανασχεδιασμένη και φαρδύτερη γρίλια Singleframe, τις πιο όρθιες πλαϊνές εισαγωγές αέρα. Εντυπωσιακό το επίπεδο προφίλ του ενώ οι φαρδιοί θόλοι των τροχών υποδηλώνουν τη στάνταρ τετρακίνηση quattro. Στο πίσω μέρος, φωτιστικά σώματα OLED, λεπτομέρειες χρωμίου και μία φωτεινή λωρίδα απ’ άκρη σε άκρη, δίνουν μία ξεχωριστή σχεδιαστική ταυτότητα, που συμπληρώνει ένας μεγάλος διαχύτης. Για πρώτη φορά διατίθεται εξωτερικό πακέτο S line, ως «γέφυρα» προς τη δυναμική έκδοση S8.

Οι διαστάσεις του αποτελούμενου κατά 58% από αλουμίνιο μοντέλου, έχουν μεταβληθεί ελάχιστα. Το A8 έχει μεταξόνιο 3,00 μέτρα, μήκος 5,19 μ., πλάτος 1,95 μ. και ύψος 1,47 μ. ενώ το S8 είναι περίπου ένα εκατοστό μακρύτερο. Για την καμπίνα επιβατών έχουν χρησιμοποιηθεί εξαιρετικά άκαμπτο πλαίσιο με χάλυβα θερμής διαμόρφωσης και πολυμερή υλικά ενισχυμένα με ανθρακονήματα.
 

Ακόμη πιο hi-tech, φουλ σε εξοπλισμό

Εσωτερικά, ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από οριζόντια αρχιτεκτονική, προσφέροντας έντονη αίσθηση ευρυχωρίας. Ατμοσφαιρικός φωτισμός, εξαιρετικά άνετα καθίσματα με δυνατότητα μασάζ πλάτης σε 18 σημεία, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα προσκέφαλα, ειδικά σχεδιασμένο υποπόδιο που προσφέρει μασάζ για τον επιβάτη πίσω από τον συνοδηγό, τετραζωνικός αυτόματος κλιματισμός, συμπληρώνονται από ένα ψυγείο στις πίσω θέσεις με mini-bar.

Η Audi έχει εξοπλίσει το νέο A8 με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες χειρισμού: Audi virtual cockpit, head-up display επαυξημένης πραγματικότητας, έλεγχος απόκρισης αφής MMI, με δύο οθόνες (10,1” και 8,6”) και φυσικός φωνητικός έλεγχος. Το στάνταρ MMI Navigation plus τρίτης γενιάς (MIB 3) υποστηρίζει υπηρεσίες Car-2-X. Δύο οθόνες 10,1” με ανάλυση Full HD, είναι προσαρτημένες στην πλάτη των μπροστινών καθισμάτων και σε συνδυασμό με προηγμένο σύστημα ήχου Bang & Olufsen με ενισχυτή 1.920 Watt και 23 ηχεία, φροντίζουν για τη ψυχαγωγία οδηγού και επιβατών.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center