" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Φαίνεται πως τελικά το νέο Audi Q4 (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα) δεν θα περάσει στην παραγωγή πριν το 2021, δύο χρόνια δηλαδή αργότερα από ότι περιμέναμε.

Ένα χρόνο μετά φαίνεται πως θα πάει και το λανσάρισμα της νέας γενιάς του Audi A3 (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα), κάτι που τελικά μάλλον θα γίνει προς τα τέλη του 2019.

Τι καθυστερεί την Audi;

Διαβάστηκε από 4021 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/11/2016

Φαίνεται πως αλλάζει το χρονοδιάγραμμα της Audi για κάποια από τα νέα μοντέλα της και έτσι το καινούργιο Audi Q4, αλλά και η νέα γενιά του A3, μάλλον θα αργήσουν 1-2 χρόνια να εμφανιστούν. Δείτε τι προκαλεί αυτή την καθυστέρηση…

 
Αν και μετά από μεγάλη μάχη με την Alfa Romeo, η Audi απέκτησε τα δικαιώματα του ονόματος «Q4», φαίνεται πως τελικά το νέο Audi Q4 δεν θα περάσει στην παραγωγή πριν το 2021, δύο χρόνια δηλαδή αργότερα από ότι περιμέναμε.
 
Αυτό γίνεται γιατί η εταιρεία είναι σε μία φάση ανασυγκρότησης και επαναϋπολογισμού των εξόδων και της παραγωγής της, ως απόρροια του σκανδάλου dieselgate που άλλαξε τα δεδομένα.
 
Μάλιστα, ανώνυμη εσωτερική πηγή ομολόγησε πως «είμαστε πίσω στον χρονικό προγραμματισμό των μοντέλων που στηρίζονται στην πλατφόρμα MQB».
 
Ένα χρόνο μετά φαίνεται πως θα πάει και το λανσάρισμα της νέας γενιάς του Audi A3, κάτι που τελικά μάλλον θα γίνει προς τα τέλη του 2019. Βλέπετε, επί της παρούσης οι μηχανικοί της εταιρείας ασχολούνται με το να επιδιορθώσουν τη ζημία που προκάλεσαν οι diesel κινητήρες με τις ψευδείς εκπομπές.
 
Ποια είναι, όμως, η επίσημη απάντηση της Audi για το άλλο θέμα; «Δεν σχολιάζουμε εικασίες σχετικά με μελλοντικά μοντέλα και τους χρόνους λανσαρίσματός τους.».

Tags: AUDI, AUDI A3, AUDI Q4