Στην εικόνα πιθανώς να φαίνεται ένα SUV, από το οποίο λείπει η συμβατική μάσκα, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει την ύπαρξη ενός ηλεκτροκινητήρα.

Τι μας δείχνει η Opel;

2.421 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2017)

H Opel προαναγγέλλει ένα νέο concept, ίσως ηλεκτρικό, το οποίο λογικά θα αποτελέσει τον προπομπό της SUV ναυαρχίδας της, που ετοιμάζεται για να λανσαριστεί πριν το τέλος της δεκαετίας.

H Opel ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter μια περίεργη προωθητική εικόνα, η οποία δείχνει μερικώς κάτι που μοιάζει σαν ένα εντελώς νέο προϊόν. Το ποστάρισμα στα κοινωνικά δίκτυα συνοδεύει ο εξής τίτλος: «PACE! Μια πρώτη ματιά της Opel του μέλλοντος. Η σχεδίαση θα παραμείνει στον πυρήνα και η διαφοροποίηση της εταιρείας συνεχίζεται.».
 
Στην εικόνα πιθανώς να φαίνεται ένα SUV, από το οποίο λείπει η συμβατική μάσκα, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει την ύπαρξη ενός ηλεκτροκινητήρα. Κατά τα λοιπά βλέπουμε φώτα ημέρας LED σχήματος αντεστραμμένου «L», μυώδες καπό και επιθετικό εμπρόσθιο προφυλακτήρα.
   
Ίσως να έχουμε να κάνουμε με τον προπομπό της SUV ναυαρχίδας της Opel, ένα μοντέλο που έχει ήδη ανακοινωθεί πως θα φτιάχνεται στο Ρούσελσχαϊμ της Γερμανίας πριν το τέλος της δεκαετίας, κάνοντας χρήση της πλατφόρμας EMP2 του ομίλου PSA.
 
Το εν λόγω μοντέλο θα τοποθετηθεί στη γκάμα των SUV της Opel, που περιλαμβάνει ακόμα τα Mokka X, Crossland X και Grandland X. Όπως προαναφέραμε μάλλον θα πατήσει στην πλατφόρμα EMP2, οπότε θα έχει αρκετά κοινά σημεία με το νέο Peugeot 5008. Αντίπαλοί του θα είναι μοντέλα όπως τα Skoda Kodiaq, Nissan X-Trail και Hyundai Santa Fe.

ELASTIKA 2024
NISSAN