Δείτε τι σχεδιάζει η Lamborghini για το μέλλον των Aventador και Huracan, τόσο στις υπάρχουσες όσο και στις επόμενες γενιές.

Δείτε τι σχεδιάζει η Lamborghini για το μέλλον των Aventador και Huracan, τόσο στις υπάρχουσες όσο και στις επόμενες γενιές.

Τι μέλλει γενέσθαι για τις Aventador και Huracan;

2.569 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2017)

Με έως και 1.000 ίππους αναμένεται η διάδοχος της Aventador, αλλά μέχρι τότε η Lamborghini λέγεται πως ετοιμάζει επτά εκδόσεις της Huracan, ανάμεσά τους και η Safari με τα off-road χαρακτηριστικά.

H Lamborghini τα πηγαίνει περίφημα εμπορικά, χάρη στην επιτυχία των Aventador και Huracan, ενώ τα πράγματα αναμένεται να πάνε ακόμα καλύτερα με το λανσάρισμα της Urus του χρόνου, η οποία προβλέπεται να διπλασιάσει τις ετήσιες πωλήσεις της εταιρείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το SUV, όμως, δεν είναι το μόνο σχέδιο των Ιταλών, οι οποίοι ευτυχώς δεν πρόκειται να απομακρυνθούν από τη σπορ φιλοσοφία τους.  Έτσι, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη Lamborghini να ετοιμάζει τουλάχιστον 7 νέες εκδόσεις της Huracan, στις οποίες περιλαμβάνονται οι Barchetta και Speedster, αλλά και οι Superleggera και SV. Επιπλέον φημολογείται πως θα υπάρξουν οι Huracan Targa και GT3 Stradale.
 
Αν τα παραπάνω δεν σας εντυπωσιάζουν, τι θα λέγατε για μια Huracan Safari; Μιλάμε για την περιπετειώδη εκδοχή του οχήματος με all-terrain προστατευτικά του αμαξώματος, φουσκωμένους θόλους και ρυθμιζόμενη σε ύψος ανάρτηση, ενώ φυσικά το παρόν θα δώσει το σύστημα 4κίνησης.
  
Τα πιο πάνω μοντέλα θα ακολουθήσει το 2020 το όχημα που θα διαδεχθεί την Aventador και το οποίο λέγεται πως θα είναι ακόμα πιο ισχυρό. Φημολογείται πως θα διαθέτει ένα ατμοσφαιρικό V12 σύνολο 7,0 λίτρων, απόδοσης περίπου 800 ίππων.
 
Όσοι θέλουν περισσότερα, θα βρουν λύση στη φημολογούμενη κορυφαία εκδοχή του οχήματος, στην οποία το V12 μοτέρ θα συνεπικουρείται από δύο ηλεκτροκινητήρες. Αυτοί θα κινούν τους εμπρός τροχούς, φέρνοντας την απόδοση συνδυαστικά πάνω από τους 1.000 ίππους και τα 1.200 Nm ροπής.
 
Αν το παραπάνω όχημα είναι για κάποιους υπερβολικό, η Lamborghini λέγεται πως θα φτιάξει και μια πιο ήπια υβριδική έκδοση του μοντέλου, με V8 κινητήρα και απόδοση περίπου 700 ίππων.
 
Μερικά χρόνια αργότερα θα παρουσιαστεί και η αντικαταστάτρια της Huracan, η οποία λέγεται πως θα διαθέτει ένα 4λιτρο V8 σύνολο προέλευσης Porsche. Η βασική έκδοση θα έχει ισχύ κοντά στους 650 ίππους, ενώ οι κορυφαίες θα φτάνουν λέγεται πάνω από τους 900 ίππους.
 
Ως κερασάκι στην τούρτα, σας δίνουμε το σημερινό βίντεο της Lamborghini από το Monterey Car Week 2017.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CADDY VS COMBO
SUV